äkkikuoleman nuoret: sydänongelmia syytetään usein

Joskus voi. Jos olet suuri riski äkillisen sydänkuoleman, lääkäri yleensä ehdottaa, että vältät kilpaurheilua. Riippuen taustalla kunnossa, lääketieteelliset tai kirurgiset hoidot voidaan suositella vähentää äkkikuoleman riski.

Toinen vaihtoehto joillekin, kuten ne, joilla hypertrofinen kardiomyopatia, on implantoitu-defibrillaattori (ICD). Tämä on hakulaite kokoinen laite istutettuna rintaa kuin sydämentahdistin. ICD tarkkailee jatkuvasti syke. Jos hengenvaarallinen rytmihäiriö tapahtuu, ICD toimittaa sähköiskun palauttaa normaalin sydämen rytmin.

Ei keskustelua lääketieteellinen yhteisö noin seulonta nuoret urheilijat voivat tunnistaa riskiryhmiin äkkikuoleman.

Joissakin maissa, kuten Italiassa näyttö nuoret käyttämällä (EKG tai EKG), joka tallentaa sähköiset signaalit läsnä sydämessä. Kuitenkin tällainen seulonta johtaa toisinaan vääriin positiivisiin tuloksiin – tietoa siitä, että poikkeavuus tai sairaus on läsnä kun todellisuudessa se ei ole – mikä voi aiheuttaa tarpeetonta huolta ja lisätestejä.

Ei ole selvää, että äkillisen sydänkuoleman voidaan estää tyypit rutiinitarkastus tentit, jotka ovat usein välttämätöntä tyhjentää pelata kilpaurheilu.

Voi äkkikuolema nuorten estää?

Kenen pitäisi seuloa äkkikuoleman riskitekijöitä?

On joitakin asioita, voit tehdä, jos olet huolissasi riskitekijöistä. Esimerkiksi jos joku perheessäsi kuolee nuoria, on tärkeää, että ruumiinavaus tehdään selvittää kuolinsyy. Jos ruumiinavaus osoittaa, että sydänsairaus kuoli, seulonta perheenjäsenet voivat olla tarpeen.

Jos esimerkiksi ruumiinavaus osoitti hypertrofinen kardiomyopatia, on suositeltavaa, että kaikki ensimmäisen asteen sukulaisten kuolleen tarkastettava tämän edellytyksen, myös vanhemmat, sisarukset ja lapset. Toista seulonta perheenjäsenten suositellaan ajan, vaikka ensimmäisen arvioinnin heidän sydämensä oli normaali.

Nuorten pitäisi välttää liikuntaa jos heillä sydänvika?

Jos olet vaarassa äkillisen sydänkuoleman, keskustele lääkärin kanssa liikunnan tasolle. Voitko osallistua liikuntaa tai urheilua riippuu ehdon.

Joidenkin sairaudet, kuten hypertrofinen kardiomyopatia, se on usein suositeltavaa välttää useimmat kilpaurheilua, mutta tämä ei tarkoita, että sinun täytyy välttää liikuntaa kokonaan. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, millaisen toiminnan ja käyttäytymistä sinun tulisi välttää.

käydä lääkärin