Buzz kahvi

On hyvä uutinen 108 milj monet ihmiset maailmassa, jotka heräävät ja haju kahvia joka päivä. Uusimmat tutkimustulokset viittaavat siihen aamulla java voi olla paremmin kuin luulet.

Kahvi on rikas lähde taudin torjunnassa antioksidantteja. Ja tutkimukset ovat osoittaneet, että se voi vähentää onkaloita, parantaa urheilusuoritusta, parantaa tunnelmia ja lopettaa päänsärkyä – puhumattakaan vähentää riskiä tyypin 2 diabetes, paksusuolen syöpä, maksasyöpä, sappikivet, maksakirroosi, ja Parkinsonin tauti .

Mutta ennen kuin loppuvat paikalliseen kahvilassa, on olemassa muutamia kohtia harkitsemaan noin kahvia.

Vuosien varrella jotkut 19,000 tutkimuksissa on tarkasteltu terveysvaikutuksista kahvinjuonti. “Kaiken kaikkiaan tutkimus osoittaa, että kahvi on paljon terveellistä kuin se on haitallista,” Tomas DePaulis, PhD, tutkijana Vanderbilt University Institute for Coffee Studies, kertoo. “Useimmat ihmiset, hyvin vähän huono tulee juominen, mutta paljon hyviä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen kahvia juovat voivat vähentää riskiä Parkinsonin taudin 80%, riski paksusuolen syövän 25%, riski maksakirroosin 80%, ja vähentää tätä riskiä sappikivet kahtia. Eräässä tutkimuksessa, ihmiset, jotka joivat 2 kupillista päivässä on kofeiiniton kahvi oli puolet riski peräsuolen syöpä, verrattuna teetä tai kofeiinia kahvin kuluttajia.

Määrä kahvia kulutetaan tutkimuksissa on vaihdellut suuresti. Mutta tutkimuksen tyypin 2 diabetes ja maksasyövän, sitä enemmän juot, sitä alhaisemmat riski näyttää olevan.

Joten mitä kahvia sisällä, joka antaa sille tällaisen terveellisiä ominaisuuksia?

Kahvipavut sisältävät taudin tuhoaa antioksidantteja, nimeltään kiniinit, jotka tulevat voimakkaampi paahtamisen jälkeen. Erään Chemical Society lehdistötiedotteen, kahvi on johtava lähde antioksidantteja ruokavalion – osittain siksi, juomme ton se.

Tämäntyyppinen antioksidantti yhdessä magnesiumin löytyy luonnollisesti kahvi, vaikuttaa verensokeri ja uskotaan olevan vastuussa linkin pienempi riski tyypin 2 diabetes.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …