fitflop villitys: muoti tai kunto?

Adeena Babbitt, 33-vuotiaan PR johtoon, urheilu hänen FitFlops päivä ja päivä. Innokas kävelijä kuten useimmat Manhattanites, hän toivoo, että nämä uudet kengät – juuri niitä, jotka TV isäntä Oprah Winfrey antoi “peukalo ylös” päälle hiljattain Show – sävy hänen pusku ja jalat hän harjoittaa liiketoimintaa tavallista .

Kehittämä personal trainer panosta biomekaaninen insinööri, FitFlops on paksu välipohja, joka kannustaa wearers kuin Babbitt käyttää jalat ja jalkojen lihaksia tehokkaammin kävellessä. Teettämä valmistaja on osoittanut, että tämä paksu välipohja toimii gluteals, takareisien, reidet ja vasikka lihaksia enemmän.

Ne eivät ole halpoja. FitFlops maksaa lähes $ 50, paljon enemmän kuin normaali varvastossut.

Mutta ovatko ne sen arvoista? Kaikki riippuu siitä, keneltä kysytään.

Ne ovat todella mukava, joten olen ehdottomasti kävellä enemmän, mutta en ole varma, näen mitään havaittavaa tuloksia minun reidet, Butt, tai vasikan “, kertoo Babbitt, joka aloitti yllään FitFlop kenkiä noin kuukausi sitten. Hän on silti optimistinen, että hän alkaa nähdä muutoksen hänen ruumiinrakenne. “rakastan heitä ja kaikkialla menen ihmiset kysyvät niistä.

Yksi asia on selvä: FitFlops, jotka tulevat lukuisia värejä ja ovat saatavilla monet vähittäismyyjät kuten Macy ja Lady Footlocker, lentävät pois hyllyille.

Lisäksi sandaalit, yhtiö tekee myös tukkia ja nilkan pituuden matkan shearling-vuorattu boot.

FitFlops ovat “moniajon ihanne”, sanoo Katie Neiman, tiedottaja ja tutkimuksen koordinaattori FitFlop Oy Lontoossa. “Ne antavat ihmisille mahdollisuuden lisätä liikunnan osaksi yhä kiireinen aikataulu.

Yhtiö raportoi myös kirjeitä ja suosittelut henkilöt, joilla esiintyi helpotusta selkäkipu, plantar fasciitis, niveltulehdus, kantapää kannuksensa, ja enemmän, kun he alkoivat kävely FitFlops.

Mutta vaikka hän myöntää ne eivät ole ihmelääke. “Sinä sävy – edellyttäen kävelet ja eivät vain seistä noin”, hän sanoo. “Suosittelemme yhdistämällä FitFlops terveellisen ruokavalion ja aktiivisempi elämäntapa.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …