huolehtimalla oman silmukkaa tai niittejä – aihe yleiskatsaus

Haava tarvitsee hoitoa ja tarkkailu. Kun silmukkaa tai niittejä laitetaan, alue voidaan peittää ohut kerros antibioottivoiteella ja peitetään teflon side. Lääkäri antaa sinulle ohjeita, miten hoitaa oman silmukkaa tai niittejä. Muista noudattaa näitä ohjeita.

Vuodesta kasvot 4-5 päivää; Käsistä ja aseiden 5-10 päivää; Jaloista, jalat, vatsa, ja takaisin 7-14 päivää; Yli liitoksen 7-14 päivää.

Ei syöty wel; On listles; On kuumetta

On normaalia silmukkaa tai niittejä aiheuttaa pienen määrän ihon punoitus ja turvotus, joissa ommel tai nitoa saapuu ihoa. Haava voi kutista tai tuntua ärtynyt. Tarkista haava päivittäin infektion oireita.

Your leikkaus ei ehkä tarvitse siteellä, jos se ei todennäköisesti likaantua, se ei ole tyhjennys, ja se on alueella, jossa vaatteet eivät hankaa sitä. Jos käytät side, muuttaa sitä 24 tunnin välein ja milloin se kastuu tai hyvin likainen.

Lääkäri kertoo, milloin on sinun silmukkaa tai niittejä poistettu. Päättäessään, kuinka kauan jättää silmukkaa tai niittejä paikallaan, lääkäri harkitsee useita tekijöitä, kuten sijainti, syvyys ja koko haavan ja yleistä terveydentilaa. Muista noudattaa hänen ohjeita.

Suurimman osan ajasta, ompeleet poistetaan

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.