ihosyöpä ennaltaehkäisy (pdqто): ennaltaehkäisy [] -muutokset tähän yhteenveto (02/27/2014)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Nimellä melanooma on vaikeampi hoitaa, kun se leviää muihin kehon osiin. Mutta sinä ja lääkäri kuitenkin olla mahdollisuus puhua, kuten leikkaus, säteily, kemoterapiaa, tai muita reseptilääkkeitä; Jokainen ihminen on erilainen, ja tiimisi räätälöidä hoito sopivaksi tilanteeseen. Tähän kuuluu, kuinka pitkälle syöpä on levinnyt, missä se on elimistössä, ja kuinka terve olet; Lääkäri kertoo kaikki vaihtoehdot. Kysy, mitä hän suosittelee sinulle ja miksi, ja noin …

Lisätty Cancer Society referenssinä 4.

Päivitetty tilastoja arvioidaan uutta tapausta ja kuolemantapauksia vuodelle 2014.

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ seulonta ja ehkäisy toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute