ihosyöpä ennaltaehkäisy (pdqто): ennaltaehkäisy [] -Tietoa tämä pdq yhteenveto

Tietoja PDQ

Syövänehkäisyn on toimet alentaa mahdollisuus saada syöpä. Estämällä syövän määrä uutta syöpätapausta ryhmässä tai väestön laskee. Toivottavasti tämä alentaa kuolemien määrä aiheuttama syöpä; Estämään uusia syöpiä käynnistymästä, tutkijat katso riskitekijöitä ja suojaavia tekijöitä. Kaikki, mikä kasvattaa mahdollisuuksia kehittää syöpä kutsutaan syövän riskitekijä, mitään, mikä vähentää teidän riski sairastua syöpään kutsutaan syöpä suojaava …

PDQ on palveluksessa. IS osa National Institutes of Health (NIH). NIH on liittohallituksen keskustassa biolääketieteellisen tutkimuksen. PDQ yhteenvetoja perustuvat riippumattoman arvioinnin lääketieteellisessä kirjallisuudessa. Ne eivät ole politiikan lausunnot tai NIH.

Tarkoitus Tämä yhteenveto

Tämä PDQ syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa ihosyöpä ehkäisy. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille. Se ei anna virallisia ohjeita tai suosituksia päätöksenteossa terveydenhuolto.

Arvioijat ja päivitykset

Pääkirjoitus Boards kirjoittaa PDQ syöpä yhteenvetoja ja pitää ne ajan tasalla. Nämä kortit koostuu asiantuntijoista syövän hoidossa ja muita erikoisuuksia, jotka liittyvät syöpään. Yhteenvedot tarkistetaan säännöllisesti ja muutoksia tehdään, kun on uutta tietoa. Ajankohta, kussakin yhteenvedossa ( “viimeksi muokattu”) on päivämäärä viimeisimmän muutoksen.

Tiedot tässä potilaalla yhteenveto otettiin terveydenhuollon ammattilainen versio, jota tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään tarpeen, jonka PDQ seulonta ja ehkäisy Editorial Board.

Tiedot kliinisistä tutkimuksista

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.