ihosyöpä, melanooma-lääkkeitä

Lääkkeitä käytetään harvoin hoitoon nonmelanoma ihosyöpä. Leikkaus on yleisin ja tehokkain hoito. Mutta kun leikkaus ei ole mahdollinen, lääkäri voi ehdottaa lääkkeitä. Lääkkeitä voidaan käyttää myös silloin, kun ihosyöpä on liian suuri leikkaus tai kun uusia ihosyöpiä pitää näkymisen.

Lääkkeitä, jotka saattavat käyttää hoitoon tyvisolusyöpä sisältävät

Lääkkeitä, jotka saattavat käyttää hoitoon okasolusyöpä sisältävät

Ihmiset hoidettiin lääkkeillä tulee olla säännöllinen seuranta käyntejä niiden lääkäreiden varmistaa ihosyöpä on mennyt.

Kemoterapia voidaan käyttää tuhoamaan syöpäsoluja pieni joukko ihmisiä, jotka ovat tyvisolusyöpä tai okasolusyöpä, joka on levinnyt (metastasized) muihin elimiin kehossa, vaikka etäpesäkkeiden on harvinaista.

Lääkkeiden, kuten 5-FU ja imikimodi voi aiheuttaa ihon olla kipeä. Iho voi muuttua punaiseksi, turvota, kutinaa tai puhkeaa ihottuma. Iho voi myös olla herkkä auringonvalolle. Jos iho muuttuu liian punainen tai raaka, lääkäri voi keskeyttää hoidon.

Fluorourasiilin (5-FU). Tämä voide tai voide hoidetaan karsinoomat, jotka ovat vain ihon pintakerros (pinnallinen); Imikimodi (Aldara). Imikimodia hoidetaan pinnallinen tyvisolusyöpä iholla kehon, niska, käsivarsien tai jalkojen, mutta sitä ei ole hyväksytty hoitoon kasvoihin; Vismodegib pillereitä voidaan käyttää, jos leikkaus ja säteily eivät ole toimineet, ja jos tyvisolusyöpä on levinnyt muihin kehon osiin.

Fluorourasiilin (5-FU). Tämä voide tai voide hoidetaan pinnallinen karsinoomat; Tretinoiinia (Retin-A) kerma. Yhdessä tämän kerma, sinulle voidaan antaa isotretinoiinia pillereitä; Interferoni voidaan antaa auttaa immuunijärjestelmää taistelemaan syöpää. Tämä annetaan pistoksena (laukaus).