jännitteitä päänsärkyä-elää jännitteitä päänsärkyä

Saatat olla vähemmän päänsärkyä -ja vähemmän kipua, kun et saa niitä, jos

Voit vähentää kuinka monta päänsärkyä olet selvittämällä mitä laukaisee niitä ja välttää niitä asioita. Laukaisimet voi kuulua stressi, nälkä, ja unen puute.

Käytä päänsärky päiväkirjaa (Mikä on PDF-asiakirja?) Löytää aiheuttajia. Kirjoitat alas, kun on päänsärky ja kuinka huono se on, sekä tietoja, kuten mitä söi ja mitä olit tekemässä, kun päänsärky alkoi. Tämä tieto voi auttaa välttämään asioita, jotka tuovat oman päänsärkyä. Päiväkirja voi myös auttaa lääkäriä suunnitella hoitoa.

Jos sinulla on lievä tai kohtalainen päänsärky, lääkäri luultavasti haluaa sinun ottaa over-the-counter lääkkeitä lopettaa päänsärkyä. Näitä ovat lääkkeet, kuten parasetamoli (kuten Parasetamoli) ja ibuprofeeni (esim Advil). Turvassa lääkkeillä. Lue ja noudata ohjeita etiketissä.

Jos over-the-counter lääkkeitä älä lopeta päänsärkyä tarpeeksi hyvin, tai saat paljon päänvaivaa-lääkäri voi määrätä lääkettä estämään päänsärkyä.

Älä ota lääkettä liian usein. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet ottaen lääkettä yli 3 päivää viikossa pysäyttää päänsärky, tai jos sinulla on päänsärkyä yli 15 päivää kuukaudessa. Liian paljon over-the-counter kipu lääke voi aiheuttaa enemmän päänsärkyä. Näitä kutsutaan rebound päänsärkyä.

Etsi ja välttää laukaisee oman päänsärkyä; Pidä päänsärky päiväkirjaa selvittää mitä laukaisee päänsärkyä; Ottaa over-the-counter huumeita pysäyttää päänsärky; Ottaa lääkettä kuin lääkäri neuvoo lopettamaan tai estämään päänsärkyä; Vähennä stres; rentoutumista ja positiivista ajattelua menetelmiä.

One Man tarina

Jerry, 32

“En pidä minun stressiä minun hartioiden ja niskan. Omat hartiat ovat aina ympärille korviani. Paljon kertaa, jätän lopussa päivän iso päänsärky.” -Jerry

Lue lisää siitä, miten Jerry vähensi stressiä.