jatkamista seksuaalista toimintaa sydäninfarktin jälkeen – aihe yleiskatsaus

Seksi on osa terveellistä elämää ja osa elämänlaatua. Se on turvallinen useimmille ihmisille, kun he ovat ollut sydänkohtaus.

Colleen OakleyWould lähetät miehesi Boot Camp? Asenna strippari napa makuuhuoneessa? Koska nämä viisi parit löydettiin, kun rakkaus on menossa alaspäin, joskus täytyy ottaa iso riski saada se takaisin raiteilleen; Jokaisella avioliitto on ylä- ja alamäkiä, mutta kun osut todella karkea paikka, mistä otat? Toki siellä parit neuvonta, mutta ei joka pari (ja ehdottomasti, Totta puhuen, ei jokainen mies) kestää sitä. Itse asiassa, aivan kuten jokainen suhde on erilainen, joten on resepti …

Keskustele lääkärin kanssa, jos sinulla on huolia.

Jos oli pallolaajennus, sinun odota viillot parantua. Jos oli ohitusleikkaus, voit odottaa muutaman viikon anna rinnassa parantua.

Puhu rehellisesti parisi about your huolenaiheita ja tunteita. Kumppanisi voi olla sama huolestuttaa, että olet; Valitse aika, jolloin olet rento ja mukava paikka, joka on vapaa keskeytykset; Odota 1-3 tuntia ruokailun jälkeen koko aterian, jotta ruoansulatus voi tapahtua; Muista, että ahdistus puolelta joko kumppani voi häiritä seksuaalisen kiihottumisen ja suorituskyky; Lopeta ja loput jos sinulla on angina oireita. Soita lääkärillesi, jos oireet eivät katoa levolla tai ei paranemassa 5 minuutin kuluessa otat nitroglyseriiniannosta; Kerro lääkärille, jos sinulla on angina pectoris oireita seksin aikana.

Jotkut ihmiset pelkäävät jatkaa seksuaalista toimintaa sydänkohtauksen jälkeen. Ne ovat huolissaan siitä, että heillä on oireita, kuten rintakipua tai eivät ole tarpeeksi energiaa seksiä. He myös huolehtia ottaa toisen sydänkohtauksen.

Riski saada sydänkohtaus seksin aikana on alhainen. Sex on syynä alle 1 100 sydänkohtauksia. 1 Tämä riski on alhainen, jos voit tehdä kohtalainen aktiivisuus ilman angina oireita, kuten rintakipua tai paine.

Kysy lääkäriltäsi riskiä. Hän voi auttaa sinulle, kun sydän on terve niin toiminnan taso mukana sukupuoleen.

Mieti jatkamista sukupuoli vähitellen. Voit aloittaa olemisen tapoja intiimi jotka ovat helposti sydäntäsi, kuten suudella ja hyväillen. Kun sinä ja kumppanisi päättää aloittaa yhdyntää taas, se voisi olla hyödyllistä pitää mielessä seuraavat