juurihoito menettely tartunnan hammas hermo

Oral Health Trends

Juurihoito hoito on hoito käytetty korjata ja tallentaa hammas, joka on pahasti rappeutunut tai tartunnan.

Juurihoito menettelyt on maine tuskallista. Itse asiassa useimmat ihmiset raportoivat, että menettely itsessään ei ole tuskallisempaa kuin ottaa täyte sijoitetaan. Epämukavuutta kokenut edeltävänä aikana etsivät hammashoidon on todella kivulias, ei juurihoito menettely itse.

Katso Ennen ja jälkeen Kuvia kruunua ja muut hammastoimenpiteitä

Massan tai sellun kammio on pehmeä alue keskellä hampaan. Hampaan hermo sijoittuu root kanavat, jotka sijaitsevat juuret tai “jalat” hampaan. Root kanavat kulkevat kärjestä hampaan juuren massaan kammioon, joka sisältää myös verisuonia ja sidekudosta että ravitsevat hampaan.

Hammas n hermo ei ole olennaisen tärkeää hampaan terveyttä ja toiminta sen jälkeen, kun hammas on syntynyt kautta kumit. Sen ainoa tehtävä on aistien – tarjota kuumotusta tai kylmää. Läsnäolo tai puuttuminen hermo ei vaikuta päivä-to-day toimintaa hampaan.

Kun hermokudoksen tai massaa on vaurioitunut, se hajoaa, ja bakteerit alkavat lisääntyä sisällä ydinkammioon. Bakteerit ja muut pilaantuneiden roskat voivat aiheuttaa tulehduksen tai abscessed hampaan. Paise on missä täytetty tasku, joka muodostaa lopussa hampaan juuressa. Lisäksi paise, tulehdus juurikanavaan hampaan voi aiheuttaa

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Dental Association, terveet ihmiset 2010