käsittely – jatkuva masennus (dystymia)

Kaksi tärkeintä hoidot pysyviä masennuksen olemassa lääkkeitä ja talk hoito (psykoterapian). Hoito lähestymistapa lääkäri suosittelee riippuu monista tekijöistä, kuten

Lääkehoito

Löytää oikea lääkitys

Psykoterapia voi olla ensimmäinen suositus lasten ja nuorten kanssa pysyviä masennusta, mutta se riippuu yksilöstä. Joskus masennuslääkkeet tarvitaan myös.

Tyypit masennuslääkkeitä yleisimmin käytetty hoitoon pysyviä masennus sisältävät

Masennuslääkkeet ja raskaus

Keskustele lääkärin tai apteekkiin mahdollisia sivuvaikutuksia.

FDA hälytys masennuslääkkeitä

Voit joutua kokeilemaan useita lääkkeitä tai yhdistelmää, ennen kuin löytää joka toimii. Tämä vaatii kärsivällisyyttä, sillä jotkut lääkkeet kestää useita viikkoja tai pidempään täydellä teholla ja sivuvaikutusten helpottaa kuin kehon mukautuu.

Psykoterapia

Älä lopeta masennuslääke keskustelematta lääkärisi – lääkäri voi auttaa vähitellen ja turvallisesti laskea annosta. Hoidon lopettaminen äkillisesti tai puuttuu useita annoksia saattaa aiheuttaa vieroitusoireita kaltaisia ​​oireita, ja lopettaa yhtäkkiä voi aiheuttaa äkillisen paheneminen masennus.

Vaihtoehtoinen lääke

Kun olet pysyviä masennuksen, voit joutua ottamaan masennuslääkkeitä pitkällä aikavälillä pitää oireet kurissa

FDA ei valvo lisiä

Jos olet raskaana tai imetät, jotkut masennuslääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt terveysriskin sikiöön tai imettäville lapsi. Keskustele lääkärin kanssa, jos tulet raskaaksi tai suunnittelet raskautta.

Vaikka masennuslääkkeet ovat yleensä turvallisia, kun otetaan ohjeen, Food and Drug Administration (FDA) edellyttää kaikkien masennuslääkkeiden kuljettaa musta laatikko varoitus, vakavin varoitus reseptiä.

Joissakin tapauksissa, lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille alle 25-vuotiaana voi olla lisääntyminen itsemurha-ajatuksia tai käyttäytyminen kun masennuslääkkeitä, erityisesti ensimmäisten viikkojen jälkeen alkaa tai kun annosta muutetaan. Joten katsella niitä varten mahdollista pahenemista masennuksen ja ota yhteys lääkäriin heti, jos näin tapahtuu, tai saada välittömästi apua, jos itsetuhoista käyttäytymistä esiintyy.

Muista, että masennuslääkkeet ovat todennäköisesti vähentää itsemurhan riskiä pitkällä aikavälillä parantamalla mielialaa.

Psykoterapia on yleisnimitys masennuksen hoitoon puhumalla kuntoa ja siihen liittyviä kysymyksiä mielenterveyden tarjoaja. Psykoterapia tunnetaan myös talk hoito tai psykologista.

Erilaiset psykoterapian, kuten kognitiivinen käyttäytymisterapia, voivat olla tehokkaita pysyviä masennusta. Sinä ja terapeutti voi keskustella minkä tyyppinen hoito sopii sinulle, tavoitteet terapiaan ja muita asioita, kuten hoidon pituudesta.

Psykoterapia voi auttaa

Varmista, että ymmärrät riskit ja mahdolliset hyödyt, jos harjoittaa vaihtoehtoisia tai täydentäviä hoitomuotoja. Vältä korvaa perinteisen lääketieteen hoitoa tai psykoterapian kanssa vaihtoehtoinen lääketiede. Kun se tulee masennus, vaihtoehtoiset hoidot eivät korvaa sairaanhoidon.

Esimerkiksi kasviperäisten täydentää kutsutaan mäkikuismaa ei hyväksynyt Food and Drug Administration (FDA) masennuksen Yhdysvalloissa, vaikka se on suosittu masennuksen hoitoon Euroopassa. Se voi parantaa lieviä tai kohtalaisia ​​masennus, mutta kaiken todisteita ei ole ratkaiseva.

Mäkikuisma voi häiritä useita lääkkeitä, mm veri-harvennus lääkkeitä, pillereitä, kemoterapia, HIV / AIDS lääkkeitä ja lääkkeiden hylkimislääkkeiden elinsiirron jälkeen. Myös välttää mäkikuisma ottaen masennuslääkkeitä koska yhdistelmä voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Ravintolisiä ei hyväksytä ja niitä seurataan FDA samalla tavalla lääkkeet ovat. Et voi aina olla varma, mitä saat ja onko se turvallista. Lisäksi, koska jotkut kasviperäisiä ja muita ravintolisiä voivat häiritä reseptilääkkeitä tai aiheuttaa vaarallisia vuorovaikutuksia, kerro terveydenhuollon tarjoaja ennen minkään täydentää.