käsittely – raskausarpia

Et ehkä pidä siitä, miten venyttää markkaa ihosi näyttää, mutta ne eivät vaadi hoitoa. Ne ovat vaarattomia ja usein haalistuvat ajan mittaan. Jos et hakemaan hoitoa Raskausarvet, tietää, että hoidot ovat vain osittain tehokkaita ja ei poista niitä kokonaan.

Vaihtoehtoinen lääke

Seuraavat käsittelyt ovat niitä, joiden avulla parantaa ulkonäköä ja tekstuurin venyttää markkaa. Ei kukaan on osoittautunut johdonmukaisesti onnistunut kuin muut.

Retinoidi kerma. Johdettu vitamiini, retinoidit – kuten tretinoiinia (Retin-A, Renova, Avita) -, joka kiinnitetään ihoon saattaa parantaa ulkonäköä venyttää markkaa vähemmän kuin muutaman kuukauden vanha. Tretinoiinia kun se toimii, auttaa uuden kollageenin, jolloin venytys merkit näyttävät enemmän kuin normaaliin ihoon. Tretinoiinia voi ärsyttää ihoa.

Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa muista hoitovaihtoehdoista, koska mahdolliset haittavaikutukset retinoidi kerman vaikuttaa lapseen.

Työskennellä oman lääkärin valita sopivimman hoidon tai yhdistelmää hoitoja sinulle. Määräävät ennen kaikkea

Ajatus siitä, että voit estää tai hoitaa venytys markkaa hieromalla voiteet, öljyt tai voiteita iholla ei tue vahvaa näyttöä.

Jos olet raskaana, tarkistaa lääkäriltä ennen käyttämällä vaihtoehtoisia tuotteita, jotka väittävät hoitoon tai ehkäisyyn venytys markkaa.