käsittely – tukossa kyynelkanavan

Leikkaus

Your hoito riippuu mikä aiheuttaa estettyjen repiä kanava. Saatat tarvita enemmän kuin yksi tapa korjata ongelman. Jos kasvain aiheuttaa estettyihin kyynelkanavan, hoito keskittyy syy kasvain. Leikkaus voidaan suorittaa poistaa kasvain, tai lääkäri voi suositella käyttää muita hoitoja kutistua sitä.

Katso-ja-odota tai hieronta. Syntyneiden kanssa tukossa kyynelkanavan usein paranevat ilman hoitoa. Tämä voi tapahtua koska viemärijärjestelmän kypsyy parin ensimmäisen elinkuukauden aikana. Usein ohut kudos kalvo pysyy aukon päälle, joka tyhjentää nenään (kyynelkanavan). Jos vauvan estetty kyynelkanavan ei parane, hänen lääkäri voi opettaa sinulle erityisen hierontatekniikka auttaa avaamaan kalvon.

Jos olet ollut kasvojen vamma, joka aiheutti tukossa kyynelkanavansa, lääkäri voi ehdottaa odottaa muutaman kuukauden, onko ehto paranee kuin vamman paranee. Koska turvotus laskee, kyynelkanavissa voi tulla vapautetuksi omasta.

Dilation, hyvää ja huuhtelu. Pikkulapset, tämä tekniikka on tehty yleisanestesiassa. Lääkäri suurentaa punctual aukot erityisellä laajentuma väline ja lisätään ohut koetin kautta puncta ja osaksi repiä viemärijärjestelmään.

Aikuisille osittain kaventunut puncta, lääkäri voi laajeta puncta pienellä koetin ja huuhtele (kastella) kyynelkanavan. Tämä on yksinkertainen avohoidossa menettely, joka usein tarjoaa ainakin tilapäistä helpotusta.

Leikkaus, joka on yleisesti käytetty hoitoon estetty kyynelkanavansa kutsutaan dacryocystorhinostomy (DAK-ree-oh-sis-toe-ruis-nohs-tuh-me). Tämä menettely avaa kulkureitin kyyneleet valua ulos nenän uudelleen. Ensin olet antanut nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa jos se esiintynyt avohoidossa menettely.

Vaiheet tässä menettelyssä vaihtelee, riippuen tarkka sijainti ja laajuus oman tukos sekä kirurgin kokemuksen ja s.

Leikkauksen jälkeen voit käyttää nenädekongestanttia spray ja silmätippojen tartuntavaaran ja vähentää tulehdusta. Kolmen ja kuuden kuukauden sinun palata lääkärin vastaanotolla poistamiseksi tahansa stenttien käytetään pitämään uuden kanavan auki paranemista.