Kesällä ruokavalio kömmähdyksiä: vihjeitä kesä laihtuminen

Kesäaikana Livin ‘on helppo, mutta niin on pääsy vuodenaikojen elintarvikkeita, jotka houkuttelevat teitä pois kesän ruokavaliota. Kuka voi vastustaa kasaamista kulhoon täti Maude n perunasalaattia klo perheenyhdistäminen? Tai jäähdytetty Margarita, uima-altaan? Kuten suosikki jäätelöä myymälä kutsuu, kesän paino – ja kestävyys – saattaa horjua.

Mitä haittaa voisi hieman lämpimän sään hemmottelu tehdä?

Kohtuullisesti, ei paljon, sano ravitsemusasiantuntijat. Mutta varokaa: jotkut kesäisin ruokaa ehkä siirtää pois vaarattomiksi pakkauksissa suuremman kalorien ja rasvan booli kuin voisi kuvitella. Hieman kulhoon cole slaw, esimerkiksi pakkauksissa 21 grammaa rasvaa, noin kolmannes useimpien ihmisten päivittäinen raja.

Jos haluat säilyttää kesän paino – tai ainakaan taaperrus osaksi fall – kääntyä korvikkeita tai laihduttaa kohdella haluat ainakin satunnaisesti. Täällä, ravitsemuksen asiantuntijat kertovat kuinka katsoa viiden kesällä ruokavalio blunders, sekä ehdotuksia siitä, miten keventää.

Mikä kesä – tai piknik – ilman perunasalaattia? Onhan peruna on vihannes, eikö? No kyllä. Mutta sitten siellä on majoneesi, joka paljon perunasalaatti ovat uinti, sanoo Lona Sandon, OPM, RD, apulaisprofessori kliinisen ravitsemuksen yliopiston Texas Southwestern Medical Center Dallas. Ja riippuen siitä, miten kovakouraiselle salaatti Maker on kanssa Mayo, rasvaa voi enemmän kuin kumoavat edut syövät kasvi.

“Salaatit tehty majoneesi ovat yleensä täynnä kaloreita”, hän sanoo. Puhumattakaan grammaa rasvaa – usein niin suuri, että rasva muodostaa yli puolet koko kaloreita. On myös vaikea arvioida kaloreita ja rasvaa oman osaan, koska reseptit vaihtelevat niin paljon, Sandon sanoo.

Jos yrität rajoittaa rasvaa 30% kaloreista on 2000-kalori päivä ruokavalio – tyypillinen, terve kaukaa USDA – rajan olisi 65 grammaa rasvaa päivässä. Joten tehdä näitä salaatteja itse. Slash kaloreita ja rasvaa käyttämällä kevyempi majoneesia, Sandon ehdottaa.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …