kesyttää rakko kun on ms

Huolehtia oman “tarve mennä” yrittämällä muutamia yksinkertaisia ​​vihjeitä.

Koska elimistö kokee valoa, ääntä, kosketus, ja muut tuntemukset, aivot kestää, että tiedot sarjana sähköisiksi signaaleiksi. Jos sinulla on multippeliskleroosi (MS), tauti aiheuttaa vahinkoa hermoja, jotka voivat hidastaa, typistää tai lopettaa tämän toiminnan kokonaan. Herätepotentiaalien testit voivat auttaa lääkäreitä nähdä, jos tämä tapahtuu teille; Testit mittaavat sähköistä toimintaa aivojen osissa johtuu valon, äänen ja kosketa. Ne voivat auttaa lääkäreitä diagnosoimaan joku MS koska …

Lopeta juominen ennen nukkumaanmenoa. Pysy sammutettua, mutta älä juo liian lähellä nukkumaanmenoa tai voit herätä yöllä vessassa. Pyydä viimeinen juoda vettä tai muuta nestettä vähintään 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Rajoittaa kofeiinia ja alkoholia. Leikata kahvia, sooda, olut, ja viini. Kofeiini ja alkoholi voi ärsyttää virtsarakon ja lisätä tarve mennä. Alkoholi vaikuttaa myös siihen, miten munuaiset imeä vettä, ja se voi tehdä virtsarakon täyttää tavallista nopeammin.

Älä tupakoi. Nikotiini on toinen virtsarakon ärsyttävä. Jos tupakoit, kysy lääkäriltä neuvoa nikotiinikorvaushoitoa, lääkkeitä ja muita menetelmiä, joiden avulla voit lopettaa.

Do Kegel harjoituksia. Aivan kuten te sävy hauis ja triceps, voit vahvistaa lantionpohjan lihakset, jotka tukevat virtsarakkoa. Nämä lihakset virtsaa rakko, joten se ei vuoda, kun aivastaa, yskä, tai nauraa.

Jotta oikeat lihakset, puristaa kuten te pysäyttää virta virtsa, -painiketta noin 4 sekuntia ja vapauta. Tee näitä harjoituksia muutaman kerran tunnissa. Sinun ei tarvitse varata erityinen paikka tai aika. Do niitä missä ja milloin haluat.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää lantionpohjan lihakset, pyydä sairaanhoitaja tai fysioterapeutti apua.

Uudelleenkouluttaa rakko. Mennä vessaan säännöllisin väliajoin, esimerkiksi 2 tunnin välein. Tee se vaikka et tuntuu et täytyy. Näin voit estää virtsarakon täyttyä liikaa ja täynnä.

Jos tuntuu halu mennä ennen täyttä 2 tuntia on kulunut, yrittää pitää sitä vain 5 minuuttia enemmän kiristämällä lantionpohjan lihaksia. Ajan pitäisi voida olla pidempään aikoja välillä kylpyhuone käyntiä.