kevät ruokavalio makeover

Se ei ole epätavallista anna huomiota terveellisiin päättyä hieman talvella. Loppujen lopuksi kuka näkee sinut niille kodikas – ja tilaa vieviä – villapaitoja? Mutta kevät on täällä, ja on aika palata sinne ja näyttää maailmalle, mitä olet tehty. Vain tehdä muutamia pieniä muutoksia jokapäiväisessä ruokavalio voi saada aikaan suuria muutoksia terveempiä, asentaja te. Tässä on neljä helppoa vinkkejä, joilla pääset alkuun.

1. vegging Out. “Volume on missä se on”, kertoo Victoria Shanta Retelny, RD, LD, Northwestern Memorial Hospital Wellness Institute Chicagossa. Tämä tarkoittaa tankkaamalla elintarvikkeita, jotka antavat sinulle kaikkein bang – tai ravitsemukseen -speak, kylläisyyden – vähiten kaloreita.

Tuoreessa tutkimuksessa, Penn State tutkijat johtama Barbara Rolls, PhD, raportoi, että syö suuren vähäkalorinen salaatti ensimmäisenä kurssi voi auttaa alentamaan kalorien määrää syödään muualla aterian. Tutkijat havaitsivat, että kun yksilöt söi 3 kuppia vähäkalorista salaatti ennen lounasta, he söivät vähemmän koko aterian – ryhtyy 12% vähemmän kaloreita – kuin silloin, kun ne eivät syö ensimmäisen kurssi salaatti. Vähäkalorinen salaatit mukana jäävuoreen ja romainesalaattia, porkkanat, tomaatit, selleri, ja kurkut, rasvaton kastike, ja kevyt mozzarellajuustoa. Tutkimuksen mukaan tulokset, suuria annoksia tehdä sinusta tuntuu, kuin jos olet syönyt paljon, vaikka et syö vähäkalorinen tuote.

2. kuumeta. Ensimmäinen asia aamulla, joka on. Hot keitetty vilja kuten kaurahiutaleita on noin viidenneksen kalorien tiheys kuivattu viljaa, sanoo Jay Kenney, PhD, RD, paino autoliikeympäristössä asiantuntija Pritikin Longevity Center ja Spa Aventura, Fla. Hot vilja on vain 300 kaloria per kiloa, kuivattu viljaa pakata peräti 1400 2000 kaloria per kiloa. “Hot vilja on enemmän täytettä”, Kenney sanoo. “Se pitää sinut polttoaineena pitkälle aamupäivällä, auttaa välttämään 10 aamupäivällä mässyt.

Syöminen kuitupitoista aamiaisen voi myös auttaa loitolla diabetes, sydänsairaudet, ja tiettyjen syöpien, kertoo Victoria Shanta Retelny, huomauttaa, että vaikka viimeisin ravitsemusohjaukseen monet ihmiset maailmassa suosittelevat kolme annosta täysjyvävalmisteet elintarvikkeet päivittäin, USDA tutkimukset osoittavat, että alle 1 10 ihmiset kuluttavat suositeltu määrä kokonaisia ​​jyviä.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …