kivessyöpä ennaltaehkäisy

Kivessyöpä esiintyy kivekset (kivekset), jotka sijaitsevat sisällä kivespussin löysä pussi ihon alla penis. Kivekset tuottavat mies sukupuolihormonien ja siittiöiden lisääntymiselle.

Verrattuna muihin syöpiin, kivessyöpä on harvinaista. Mutta kivessyöpä on yleisin syöpä Amerikan miehillä ikävuoden välillä 15 ja 35.

Kivessyöpä on hyvin hoidettavissa, vaikka syöpä on levinnyt yli kives. Riippuen tyyppi ja vaihe kivessyöpä, näyttöön saattaa tulla yksi useista käsittelyistä, tai näiden yhdistelmä. Säännöllinen kivesten itse tutkimukset voivat auttaa tunnistamaan kasvaimet aikaisin, kun mahdollisuus onnistuneen hoidon kivessyöpä on korkein.

Merkkejä ja oireita kivessyöpä sisältävät

Syöpä vaikuttaa yleensä vain yksi kives.

Ota yhteys lääkäriin, jos havaitset kipua, turvotusta tai möykkyjä kivekset tai nivusten alueella, varsinkin jos nämä oireet kestävät pidempään kuin kaksi viikkoa.

Se ei ole selvää, mikä aiheuttaa kivessyöpä useimmissa tapauksissa.

Kun lääkäriin

Kuinka valmistautua

Lääkärit tietävät, että kivessyöpä tapahtuu, kun terveitä soluja kives tullut muuttunut. Terveet solut kasvavat ja jakautuvat hyvässä järjestyksessä pitää kehon toimi normaalisti. Mutta joskus jotkut solut kehittävät poikkeavuuksia, aiheuttaa tämän kasvun käsistä – nämä syöpäsolut jatkaa jakamalla vaikka uusia soluja ei tarvita. Kerääntyvä solut muodostavat massa kives.

Lähes kaikki kivesten syövistä alkaa sukusolujen – solujen kiveksissä, jotka tuottavat kypsymättömiä siittiöitä. Mikä aiheuttaa sukusoluista tulla epänormaali ja kehittyä syöpä ei ole tiedossa.

Kysymystä

Tekijöitä, jotka voivat lisätä riskiä kivessyöpä sisältävät

Mitä odottaa lääkäriltä

Undescended kives (piilokiveksisyys). Kivekset muodostavat vatsan alueella sikiönkehityksen aikana ja yleensä laskeutua kivespussiin ennen syntymää. Miehet, jotka ovat kives, joka ei koskaan laskeutunut on suurempi riski kivessyöpä joko kives kuin miehiä, joiden kivekset laskeutuneet normaalisti. Riski on koholla, vaikka kives on kirurgisesti siirretty kivespussin.

Määritetään syöpätyyppi

Silti suurin osa miehistä, jotka kehittävät kivessyöpä ei ole ollut piilokiveksisyyttä.

Lavastus syöpä

Tehdä ajanvarauksen kanssa perhelääkäri tai yleislääkäri, jos löytää kertakorvauksen on kives.

Leikkaus

Jos lääkäri epäilee sinulla voisi olla kivessyöpä, saatat olla tarkoitettu lääkäri, joka on erikoistunut diagnosointiin ja hoitoon olosuhteet virtsateiden ja miehen sukuelimiin (urologin) tai lääkäri, joka on erikoistunut syövän hoidossa (onkologi).

Koska nimitykset voi olla lyhyt, ja koska siellä on usein paljon kentällä kattamaan se hyvä olla hyvin valmisteltu. Yrittää

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä voi auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä asia aika loppuu. Kivessyöpä, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä kysymyksiä, jotka tulevat mieleen aikana varaamiseksi.

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi antaa enemmän aikaa myöhemmin koskemaan myös muita pisteitä haluat käsitellä. Lääkäri voi pyytää

Joissakin tapauksissa miehet löydä kivessyöpä itse, joko tahattomasti tai kun tekee kivesten itsetutkiskelua tarkistaa kokkareita. Muissa tapauksissa lääkäri saattaa havaita kiinteä aikana rutiinitarkastus tentti.

Määrittämään, onko kyhmy on kivessyöpä, lääkäri voi suositella

Ultraääni. Kivesten ultraääni testi käyttää ääniaaltoja luoda kuvan kivespussin ja kiveksiä. Aikana ultraääni makaat selälläsi jalat levitä. Lääkäri sitten soveltaa selkeä geeli omaan kivespussin. Kädessä pidettävä koetin siirtynyt oman kivespussin tehdä ultraääni kuva.

Ultraäänitutkimuksen avulla lääkärille määrittämään millaisia ​​kivesten paakkuja, kuten jos kokkareita ovat kiinteitä tai nestetäytteinen. Ultraääni myös kertoo lääkäriltä, ​​kokkareet ovat sisä- tai ulkopuolella kives.

Säteilyhoito

Your uutettu kives analysoidaan millainen kivessyöpä. Tyyppi kivessyöpä olet määrittää hoidon ja ennustetta. Yleisesti on olemassa kahden tyyppisiä kivessyöpä

kemoterapia

Kun lääkäri vahvistaa diagnoosin, seuraava vaihe on määrittää, missä määrin (vaihe) syöpä. Sen määrittämiseksi, onko syöpä on levinnyt ulkopuolella oman kives, voi läpikäydä

Näiden testien jälkeen sinun kivessyöpä on määritetty vaiheessa. Näyttämö auttaa mitkä hoidot ovat parhaiten. Vaiheet kivessyöpä ovat

Vaihtoehdot hoitoon oman kivessyöpä riippuvat useista tekijöistä, kuten tyyppi ja vaihe syöpä, yleistä terveydentilaa, ja omaa p.

Operations käytetään hoitamaan kivessyöpä sisältää

Tapauksissa alkuvaiheen kivessyöpä, leikkaus voi olla ainoa koskevat ohjeet.

Jos leikkaus on ainoa hoito kivessyöpä, lääkäri suosittelee aikataulun seuranta nimitykset. Näissä nimitykset – yleensä muutaman kuukauden välein ensimmäisen vuosina ja sitten harvemmin jälkeen – voit tehdään verikokeita, TT ja muita menettelyjä tarkistaa merkkejä, että syöpä on palannut.

Sädehoitoa käytetään suuritehoista energiaa palkit, kuten röntgenkuvat, tappaa syöpäsoluja. Aikana sädehoito, olet sijoitettu pöydälle ja suuri kone liikkuu ympärillänne, joiden tavoitteena energian palkkien tarkat kohdat kehosta.

Sädehoitoa on hoitovaihtoehto, joka joskus antaa henkilöille, joilla on seminoomasta tyyppi kivessyöpä. Sädehoitoa voidaan suositella leikkauksen jälkeen poistaa kives.

Haittavaikutuksia ovat väsymys, sekä ihon punoitusta ja ärsytystä vatsan ja nivusten alueilla. Sädehoitoa todennäköisesti myös aiheuttaa hedelmättömyyttä. Keskustele lääkärin kanssa vaihtoehdoista säilöntään siittiöiden ennen alkua sädehoitoa.

Kemoterapiaa käyttää huumeita tappaa syöpäsoluja. Kemoterapia huumeita matkustaa koko kehon tappaa syöpäsoluja, jotka voivat ovat siirtyneet alkuperäisestä kasvaimesta.

Kemoterapia voi olla ainoa hoito, tai se voidaan suositella ennen tai jälkeen imusolmuke poiston leikkausta.

Haittavaikutuksia solunsalpaajahoitoa riippuvat huumeita käytetään. Kysy lääkäriltä, ​​mitä odottaa. Yleisiä haittavaikutuksia ovat väsymys, pahoinvointi, hiustenlähtö ja kohonnut infektioriski. On olemassa lääkkeitä ja hoitoja saatavilla, vähentää joitakin haittavaikutuksia solunsalpaajahoitoa.

Kemoterapia on myös todennäköisesti aiheuttaa hedelmättömyyttä, joka voi olla pysyvä. Keskustele lääkärin kanssa vaihtoehdoista säilöntään siittiöiden ennen alkua kemoterapia.

Jokainen ihminen tulee toimeen hänen kivessyöpä ja käsittelee sitä seurannut tunteita omalla tavallaan. Voit pelottanut ja epävarma tulevaisuus jälkeen diagnoosin.

Vaikka ahdistusta voi koskaan katoa, voit luoda suunnitelma auttaa hallitsemaan tunteita. Yrittää

Ei ole mitään keinoa estää kivessyöpä.

Jotkut lääkärit suosittelevat säännöllistä kives itse tutkimukset tunnistaa kivessyöpä sen varhaisessa vaiheessa. Mutta eivät kaikki lääkärit ovat samaa mieltä. Keskustele kivesten itsetutkiskelu lääkäriltä, ​​jos olet epävarma, onko se sopii sinulle.

Jos päätät tehdä kivesten itsetutkiskelua, hyvä aika tutkia kivekset on jälkeen lämmin kylpy tai suihku. Lämpö vedestä rentouttaa kivespussin, mikä helpottaa voit löytää mitään epätavallista.

Voit tehdä tämän tarkastelun seuraavasti

Jos löydät taikina, tehdä ajanvarauksen kanssa lääkärille.

käydä lääkärin