kypsiä hedelmiä opas

Pidit niitä makea tai hapan, on vain lyhyt aikaikkuna nauttia tuoreet kirsikat. Vaikka imeläkirsikoita myydään usein tuoreita, useimmat hapan kirsikka sato, jota kutsutaan myös “kakku” kirsikat, on purkitettu, kuivatut tai jäädytetty.

Mitä saat: Kirsikat ovat runsaasti antioksidantteja: anthocyanidins, joka vahvistaa antioksidanttipuolustusta, ja quercetin, joka voi auttaa säätelemään verenpaine. Ne ovat myös hyvä kuidun lähde, kaliumia ja vitamiineja ja C.

Ostosmahdollisuudet: Imeläkirsikat löytyy tuottaa osa useimpien markkinoilla vuoden kirsikka kausi. Sweet-kirsikka lajikkeita ovat Bing, Rainier ja Lambert.

Hapankirsikat, jotka ovat liian hapokas syödä käsistä, joita useimmiten käytetään pie täyte. Etsi niitä jäädytetty, purkitettu ja kuivataan useimmissa supermarket; ne on vaikeampi löytää tuoreita. Lajikkeita ovat Early Richmond, Montmorencyn ja Morello.

Valitse kirsikat, jotka ovat kiinteitä, pullea ja kiiltävät ilman pehmeät paikat tai mustelmia.

Varastointi Vihje: Säilytä tuoreet kirsikat jääkaappiin mahdollisimman pian oston jälkeen.

Nyt kun kesä on täällä, saat täyttöä tuoreita persikoita. Heitä jotkut aamulla jogurtin tai aamiaismuroja, leipoa jotkut osaksi pie tai torttu, koe suolaisia ​​reseptejä pääruokia tai puolin tai pelkästään syödä niitä liikkeellä, mehu alasajon leuka ja epäilemättä, hymy kasvosi.

Mitä saat: Lisäksi hämmästyttävä maku, persikat ovat täynnä luonnon hyvyys vitamiineja, C ja kaliumia. Ne ovat myös hyvä lähde antioksidantteja, beetakaroteeni (mistä johtuu niiden syvä keltainen väri) ja flavonoideja, jotka voivat auttaa hidastaa ikääntymisen prosessia ja vähentää joidenkin syöpien ja sydäntautien. Plus vain 60 kaloria ja runsaasti kuitua, he ovat kalori-counter unelma.

Ostosmahdollisuudet: Valitse persikat, joiden “peachy” tuoksu, hieman makea ja kukkainen. Kypsä persikat antaa hieman, kun kevyesti painettaessa.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto