mausteet ja yrtit terveyshyötyjä ja lisäämällä mausteita elintarvikkeisiin

Yhteinen yrtit ja mausteet voivat auttaa suojautumaan tiettyjä kroonisia sairauksia, kuten syöpää, diabetesta ja sydänsairauksia.

Yrttejä, kuten basilikaa ja persilja, ovat kasveista ja kasvien osat. Mausteet ovat usein peräisin siemenistä, marjat, kuori, tai kasvien juuriin.

Mausteet, kuten kaneli, johtavat usein luetteloita yleisesti syödään elintarvikkeita, joissa korkeimman mitatun antioksidantti.

“Tutkimukset osoittavat, että monet eri yrttejä ja mausteita tarjoavat terveyshyötyjä”, sanoo David Heber, MD, PhD, lääketieteen professori, ja johtaja UCLA Center for Human Nutrition. Suurin osa näyttöä olemassa kaneli, chili, kurkuma, valkosipuli, oregano, basilika, timjami, ja rosmariini, Heber kertoo.

Polyfenolit, eräänlainen kasvi yhdistettä, ovat yksi tärkeimmistä terveyteen liittyviä etuja yrttejä ja mausteita. Polyfenolit ovat myös runsaasti tiettyjä hedelmiä ja vihanneksia, teetä, ja punaviini.

Tiettyjä mausteita ja yrttejä hillitä tulehdusta elimistössä, mikä voi aiheuttaa sydänsairauksia ja syöpää. Esimerkiksi antioksidantteja kanelia on yhdistetty alempaan tulehdus, sekä alennuksia verenglukoosipitoisuudet diabeetikoilla.

Liberaalisen mausta ruoka yrttejä ja mausteita voi myös auttaa, jos käytät niitä sijasta muita maku vahvistimet.

“Käyttämällä yrtit ja mausteet laajenee paletti ilman ylimääräisiä kaloreita ja saattaa vähentää suolan, rasvan ja sokerin käytät uhraamatta makua”, toteaa Kate Geagan, MS, RD, kirjoittaja Go Green, Get Lean: Trim vyötärön Ultimate Low-Carbon Footprint Diet.

Ehdotettu ravitsemusohjaukseen monet ihmiset maailmassa 2010 viittaa siihen, että aikuiset rajoittaa natriumin saanti 1,500 milligrammaa päivässä hallita korkea verenpaine ja vähentää riskiä sairastua kunnossa. Jos suuntaviivat hyväksytään, lähes kaikki monet ihmiset maailmassa täytyy löytää vaihtoehtoja suolaa ja muita natrium-pohjainen lisäaineita.

Mausteet voi jopa olla osa painonhallintaa.

“Maukkaampia elintarvikkeet ovat tyydyttävämpää kuin bland niitä, mitä yleensä syödä nopeammin, ja vähemmän täyttäminen”, Heber sanoo. Jos et ole tyytyväinen, olet todennäköisesti syödä liikaa.

Mukaan Heber, dihydrocapsiate, yhdiste chili, kasvattivat rasvaa polttava kapasiteettia kun syötiin se kolme kertaa päivässä aikana tutkimuksen. Ja tuoreessa tutkimuksessa Cell Metabolism osoitti, että kuluttaa kapsaisiini, ainesosa chili, joka tarjoaa lämpöä, alensi verenpainetta lab eläimiä.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto