oireet ja syyt – HPV-infektiota

oireet

tavalliset syylät

Yhteinen syyliä voi kasvaa käsiä tai sormia. He pieni, rakeinen kuoppia, jotka ovat karkeita tuntuista. Ne ovat yleensä lihanvärinen, valkoinen, vaaleanpunainen tai tan.

Syylät aiheuttavat samantyyppisiä virus, joka aiheuttaa syyliä kädet ja sormet. Mutta, koska niiden sijainti, ne voivat olla kivuliaita.

Flat syyliä ovat pienempiä ja tasaisempia kuin muut syyliä. Ne yleensä esiintyy kasvojen tai jalat ja ovat yleisempiä lapsilla ja teini-ikäiset kuin aikuisilla.

Sukupuolielinten syyliä ovat yleinen sukupuoliteitse tarttuva infektio. Ne voivat näkyä sukupuolielimissä, häpyluun alueella tai peräaukkokanavaan. Naisilla, sukupuolielinten syyliä voi myös kasvattaa emättimen.

tavalliset syylät

Sukupuolielinten syyliä ovat yleinen sukupuoliteitse tarttuva infektio. Ne voivat näkyä sukupuolielimissä, häpyluun alueella tai peräaukkokanavaan.

Useimmissa tapauksissa elimistön immuunijärjestelmä voittaa HPV-infektio, ennen kuin se luo syyliä. Kun syylät eivät näy, ne ulkonäkö vaihtelee riippuen siitä, mitä eri HPV osallistuu

Sukupuolielinten syyliä. Nämä näkyvät tasainen vaurioita, pieni kukkakaali-like kuoppia tai ohut varsi ulkonemia. Naisilla, sukupuolielinten syyliä näyttää pääosin häpy mutta voi myös esiintyä peräaukon, kohdunkaula tai emättimessä.

Miehillä, sukupuolielinten syyliä näkyvät peniksen tai peräaukon ympärillä. Sukupuolielinten syyliä harvoin aiheuttaa epämukavuutta tai kipua, vaikka ne voivat kutittaa.

On tärkeää muistaa, että parhaillaan rokotettu HPV-infektio voi suojella sinua kohdunkaulan syöpään. Niille, jotka eivät ole rokotettu, useimmiten kohdunkaulan syöpää aiheuttavat HPV-kannoista, jotka eivät yleensä aiheuta syyliä, joten naiset eivät useinkaan ymmärrä, että he ovat olleet tartunnan. Alkuvaiheessa kohdunkaulan syövän tavallisesti aiheuta mitään merkkejä tai oireita.

syylät

Ajan myötä toistuvia infektioita tiettyjen HPV-kannat voivat aiheuttaa syövän esiasteita. Jos ei hoideta Nämä vauriot voivat muuttua syöväksi. Siksi on tärkeää, että naiset ovat säännöllisiä papakokeiden, joka voi havaita syövän esiasteita muutoksia kohdunkaula, jotka saattavat aiheuttaa syöpää.

Nykyinen ohjeissa suositellaan, että naisten ikäryhmissä 21-29 on Papa-testin kolmen vuoden välein. Naisten ikäryhmissä 30-65 kehotetaan jatkamaan joilla Papa-kokeen kolmen vuoden välein, tai viiden vuoden välein, jos he saavat myös HPV-DNA testi samanaikaisesti.

Naiset yli 65 voi keskeyttää testauksen, jos heillä on ollut kolme normaalia papakokeiden peräkkäin, tai kaksi HPV-DNA ja papakokeiden ilman epänormaaleja tuloksia.

Jos sinulla tai lapsellasi on syyliä minkäänlaista jotka aiheuttavat hämmennystä, epämukavuutta tai kipua, kysy neuvoa lääkäriltä.

HPV-infektio tapahtuu, kun virus siirtyy kehon, yleensä leikkaamalla, hankausta tai pieni repeämä ihoa. Virus siirtyy pääasiassa iho-to-ihokosketus.

Sukuelinten HPV-infektiot ovat sopimuksen kautta yhdyntää, anaaliseksiä ja muut ihon-to-ihokosketus sukuelinten alueella. Jotkut HPV-infektioita, jotka johtavat suun kautta tai ylempien hengitysteiden vaurioita ovat sopimuksen kautta suuseksiä.

syylät

Jos olet raskaana ja on HPV-infektio sukupuolielinten syyliä, syyliä saattaa suurentaa ja moninkertaistaa raskauden aikana. Hoito voi joutua odottamaan toimitusta.

Suuret sukupuolielinten syyliä voi estää synnytyskanavassa, mikä vaikeuttaa emättimeen. Tartunta voi liittyä harvinainen, noncancerous kasvu vauvan kurkunpää (kurkunpää).

Flat syyliä

Syylät ovat tarttuva. Ne leviävät kontaktilla syylä tai jotain, joka kosketti syylä.

HPV-infektiot ovat yleisiä. Riskitekijöitä HPV-infektio sisältävät

Flat syyliä

Naisten sukuelinten syyliä

Naisten sukuelinten syyliä

Mies sukupuolielinten syyliä

Mies sukupuolielinten syyliä

syyt

Riskitekijät

komplikaatiot