oireiden silmänpohjan rappeuma

Sen alkuvaiheessa, ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma voi olla oireita ja saattaa olla tunnistamaton kunnes se etenee tai vaikuttaa molempiin silmiin. Ensimmäinen merkki silmänpohjan rappeuma on yleensä vääristää suoria viivoja. Tämä saattaa edetä vähitellen keskeisen näön menetyksen.

Silmänpohjan rappeuma on johtava syy näön menetyksen yli 60 vuotta Se syntyy, kun pieni keskeinen osa verkkokalvoa, joka tunnetaan makulan heikkenee. Verkkokalvo on valoa tunnistava hermokudoksen on silmän takaosassa. Koska tauti kehittyy henkilön iästä, se on usein kutsutaan ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma (AMD). Vaikka silmänpohjan rappeuma on juuri koskaan täysin sokaiseva kunnossa, se voi aiheuttaa merkittävää näkövammaisuutta; Siellä …

Jos sinulla on jokin näistä oireista, katso silmälääkäri mahdollisimman pian.

Ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma, sinun pitäisi nähdä silmälääkäri (lääkäri, joka on erikoistunut silmän hoitoon ja kirurgia).

Koska erityisen luonteen vuoksi näöntarkastus laitteet, silmänpohjan rappeuma ongelmat ovat yleensä hoidetaan parhaiten silmälääkärille toimistoon.

Näkyviä oireita tai silmien kipu voi olla oireita ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma. Voit tarvita pikaista diagnoosia ja hoitoa eri silmäsairaus.

LÄHTEET

National Eye Institute.

Academy of Ophthalmology.