paras tapa lisätä workout

Jos olet ollut tasapainoinen ateria viimeisten kolmen tunnin, sinun ei tarvitse syödä mitään ennen lyömällä kuntosalilla. Mutta jos se on ollut yli kolme tuntia edellisestä aterian, tai olet treenata ensimmäinen asia aamulla, on kevyt välipala noin tunti ennen käyttäessään. Sen pitäisi olla korkea monimutkaisia ​​hiilihydraatteja ja vähän sokeria (10 tai vähemmän grammaa annosta kohti), kuitu (3 grammaa tai vähemmän), proteiinia (5 grammaa tai vähemmän), ja rasva (5 grammaa tai vähemmän).

Miksi mennä monimutkaisia ​​hiilihydraatteja? Veresi imee niitä aika päästää tavalla tarjoamaan jatkuvaa polttoaineen koko harjoitus. Proteiinia ja rasvaa, toisaalta, sulattaa hyvin hitaasti, ja kuitu ei sulattaa lainkaan, jotta he voivat antaa teille, että täysi, I-niellyt-a-tiili tunne. Kuten puhdistettu sokeri, se voi vetää vettä ruoansulatuskanavan, mikä voi johtaa kouristelua, ja se todennäköisesti ajautumasta ruoansulatuskanavassa, joten se ei ole käytettävissä polttoaineen lihaksia. Snacks että sovi laskun: Yksi kupillinen kuivaa viljaa, kuten Cheerios tai Kix, puoli Englanti muffinssi (tavallinen), puoli mini leivos, tai alkuperäisen version PowerBar – ei uudempia runsaasti proteiinia versiot.

Jos harjoitus oli melko vakava, kuten sydän -thumping potkunyrkkeily luokka, yritä olla aterian tunnin joka yhdistää proteiini, sekoitus yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, ja terveellistä rasvaa. Nämä paranemista ravintoaineet auttavat korjaus- ja rehun väsynyt lihaksia. Ja turpoavat nesteellä elintarvikkeiden (kuten hedelmät ja vihannekset) tai ei-kofeiinia juomat. Vähemmän intensiivistä liikuntaa edellytä samoja sekoitus ravinteita, kevyemmissä muodossa. Täydellinen ateria voi koostua broilerin salaatti viinietikkakastike, puoli ruskeaa riisiä ja hedelmiä. Välipala, vähärasvainen jogurtti kourallinen manteleita tai auringonkukansiemeniä ja vesi tepsiä.

Liittyvää sisältöä redbookmag

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto