puhuminen kalkkuna: saat parhaan irti lintu

Kiitospäivä on vanhan perinteen, aika perhejuhliin ja loma aterian, joka kannustaa over-the-top rappiota. Ja monta (noin 97% meistä), ajatus kiitospäivän ilman kalkkuna on harhaoppia. Me hotkaista noin 45 miljoonaa kalkkunat juhlia vuosiloman.

Jotta voit varmistaa kiitospäivä illallista on turvallinen, ravitsevaa ja herkullista, kysyimme asiantuntijoilta joidenkin ajankohtainen kalkkuna vihjeitä.

Tom kalkkuna, sitä suurempi mies lintu koristeltu värikkäillä höyhenpeite, on pitkä wattle – meheviä, ryppyinen nahkapoimu roikkuu alas kurkusta – ja tunnetaan hänen tavaramerkki “ahmaista.” Kanat ovat pienempiä ja vähemmän värikäs kuin miehillä, ja tehdä vain naksahdus.

Sekä miehillä että naisilla nostetaan laajasti erinomaisesta liha (ja munien). Yleisimmät rodut Yhdysvalloissa ovat Bronze, Narragansett, White Hollannissa, ja Bourbon Red.

Olemme kaikki kuulleet legenda ensimmäinen kiitospäivä: Kun kova ensimmäisen vuoden Amerikassa vuonna 1621, Pilgrims vietetään onnistunut lasku sato hedelmät, maissi, ja muut vihannekset. He olivat lyöty kertoimet, ja että he olivat väkevät kiitollisia. Pilgrims “kuvernööri William Bradford julistettiin päivä kiittämään yhtyi uudet siirtolaiset ja heidän Native naapureita.

Perinne jatkui vuosittain sadonkorjuun jälkeen, ja myöhään 1770, Kongressi ehdotti kansallisen kiitospäivä. Vuonna 1863 presidentti Abraham Lincoln julisti kiitospäivä kansallinen vapaapäivä. (Presidentti Franklin D. Roosevelt julisti myöhemmin, että loma olisi vietetään neljättä torstaina marraskuussa.)

Useimmille meistä, ei ole epäilystäkään siitä, että Turkki on keskeinen osa meidän kiitospäivän juhlaa. Ainoa kysymys: Pitäisikö ostaa sen tuoreita tai pakastettuja?

Frozen linnut ovat yleensä vähemmän kalliita, mutta ne vaativat enemmän aikaa sulaa kunnolla.

“Jos on tilaa sulattaa jäädytetty kalkkuna jääkaapin, suunnitelma yhden päivän sulaa [jokainen] 4-5 kiloa”, suosittelee kulinaarinen ravitsemusterapeutin Jackie Newgent. Aseta kääritty lintu tarjottimelle pohjassa hyllyllä jääkaapin joten mehut eivät saastuta muita elintarvikkeita.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto