rhatany: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Brasilian Rhatany, Krameria, Krameria argentea, Krameria iluca, Krameria lappacea, Krameria triandra, Mapato, Perun Rhatany, Pumacuchu, Raiz Para Los Dientes, Ratanhia, Ratanhiae Radix, Ratanhiawurzel, Ratanhia, Ratanhia du Brasil Ratanhia d ..; Kaikki nimet Brasilian Rhatany, Krameria, Krameria argentea, Krameria iluca, Krameria lappacea, Krameria triandra, Mapato, Perun Rhatany, Pumacuchu, Raiz Para Los Dientes, Ratanhia, Ratanhiae Radix, Ratanhiawurzel, Ratanhia, Ratanhia du Brasil Ratanhia du Chili, Ratanhia du Parou, Ratania, Red Rhatany, Rhatanhia, Rhatania; Piilota nimet

Rhatany (Krameria triandra) on kasvi, joka on melko harvinaista. Root käytetään lääketieteessä. Related kasvit (muut Krameria lajit) ovat joskus salaa lisätään rhatany valmisteluja laajentaa tuotteen määrään edellyttäen; Ihmiset ottavat rhatany suoliston turvotus (suolitulehdus) ja rintakipu (angina pectoris); Rhatany käytetään toisinaan suuvesi tai kurlata lievä suun ja kurkun ärsytystä, ikenien turvotusta, säröillä kielen, ja syöpä haavaumat. On myös levitetään iholle säärihaavoihin ja turvotusta ja kutinaa aiheuttama kylmä ja kostea sää (chilblains).

Rhatany sisältää suuria pitoisuuksia tanniinit. Supistava kemikaaleja, kuten tanniinit, voivat vähentää tulehdusta kutistuu kudoksiin ja mätä.

Riittämätön Evidence fo; Suolistotulehdus (enteriitti); Rintakipu (angina); Säärihaavoja, kun levitetään iholle; Lievä suun ja kurkun ärsytystä, kun sitä käytetään suuvesi tai kurlata; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta rhatany näihin käyttötarkoituksiin.

Rhatany on ehkä SAFE useimmille ihmisille, kun otetaan suun alle kaksi viikkoa. Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos se on turvallista ottaa pitkäaikaista tai käytä iholla. Rhatany voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten ruoansulatuskanavan valituksia. Harvoin, rhatany on aiheuttanut allergisia reaktioita vuorausten suun ja nielun; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Ei tiedetä tarpeeksi käyttöä rhatany raskauden ja rintasyövän -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä; Rhatany allergia: Älä käytä rhatany jos olet allerginen sille.

Rhatany sisältää suuren määrän kemikaaleja kutsutaan tanniinit. Tanniinit absorboivat aineet vatsassa ja suolistossa. Kun rhatany yhdessä lääkkeitä otetaan suun voi pienentää kuinka paljon lääkettä kehon imee ja vähentää lääkkeen tehokkuutta. Tämän estämiseksi vuorovaikutus, ottaa rhatany vähintään tunnin kuluttua lääkkeitä otat suun.

Sopiva annos rhatany riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia rhatany. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Covington TR, et al. Handbook of nonprescription Drugs. 11. painos. Washington, DC: Pharmaceutical Association, 1996.

Fetrow CW, Avila JR. Ammattilaisen Handbook of Täydentävät ja vaihtoehtoiset lääkkeet. 1st ed. Springhouse, PA: Springhouse Corp., 1999.

Scholz E, Rimpler R. Proanthocyanidins alkaen Krameria triandra juuresta. Planta Med 198; 55: 379-84.

Bantam Medical Dictionary. rev ed. New York, NY: Bantam Books, 1990.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus