Seitsemän ruokavalio synneistä

Voit lukea kaikki kirjaa; ostaa kaikki oikeat vitamiinia; tiedät taikasanoja etsimään elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä. Kaikin standardit, olet varma ravitsemus raportti kortti tulee täyttää suoraan A: n.

Mutta ennen kuin aloitat liität kulta tähdet päälle jääkaapin ovi, katsokoon: Nutrition asiantuntijat sanovat useimmat meistä ajattelevat syömme paljon paremmin kuin me todellisuudessa ovat.

“On helppo ostaa osaksi joitakin melko suosittu ravinto väärinkäsityksiä – myyttejä ja puolitotuuksia, että lopulta löytää meidät tekemään paljon vähemmän terveellisempiä ruokavalintoja kuin ymmärrämme”, kertoo New York University ravitsemusterapeutin Samantha Heller, MS, RD.

Jotta asettaa unohdus, Heller ja kaksi kollegansa ruokavalioon Association antoi meille astia seitsemän ravitsemus virheitä luultavasti tiedä teet – yhdessä vuorenvarma keinoja välttää niitä.

Vuodesta hedelmämehut purkitettu kasviskeitto, aamiainen muffinsseja seitsemän viljan leipä, se on helpompi ajatella ruoan valinnat ovat terveellisempiä kuin ne todella ovat, asiantuntijat kertovat.

“Jos etiketti sanoo” Seven-Grain leipä, “se kuulostaa melko terve, eikö? Mutta ellei tämä etiketti sanoo myös” täysjyvätuotteita “se ei välttämättä tule olemaan terveellisin leipää valinta voit tehdä”, Heller sanoo.

Samoin hän sanoo monet ihmiset ajattelevat, että syö tölkki kasviskeitto on yhtä ravitsevaa kuin Downing lautasellinen kasviksia – ymmärtämättä, kuinka harvat vihannekset ovat sisällä, ja kuinka paljon ravinteita menetetään käsittelyssä.

Toinen yleinen virhe: Korvaamalla hedelmämehut kokonaisia ​​hedelmiä.

“Ovatko hedelmämehuja terveempiä kuin sooda? Kyllä. Mutta ne ovat myös keskittyneet sokerityypit jotka eivät anna lähellekään samaa tasoa ravintoaineita saat kokonaisista hedelmistä”, sanoo Bonnie Taub-Dix, MA, RD. Mikä parasta, kertoo Taub-Dix, jos yrität laihduttaa, et saa saman tunteen kylläisyyden lasi mehua, että te peräisin pala hedelmää.

“Sen sijaan, sinun vain ottaa paljon kaloreita – ja yhä nälkä,” Taub-Dix sanoo.

Ratkaisu: Jos mahdollista, syödä koko, tuoreita, ja jalostamattomat elintarvikkeet. Jopa silloin, kun syöt niitä pienempiä määriä, olet todennäköisesti saada monipuolinen joukko ravinteita. Ostaessaan pakattuja elintarvikkeita, laita vähintään yhtä paljon aikaa osaksi käsittelyssä tarrat ja valitsemalla tuotteita teet valitessaan suihkugeeli tai shampoo.

Älä vain olettaa tuotetta on terve – vaikka se luontaistuotealalle osassa supermarket “, sanoo Heller.” Sinulla lukea etikettejä.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …