seksuaalisen hyväksikäytön tai väkivallan (rapsi) -prevention

Seksuaalinen hyväksikäyttö ja pahoinpitely on koskaan uhrin vika. Mutta on olemassa joitakin asioita, voit tehdä, jotka voivat auttaa vähentämään riskiä.

Organisaatiot, kuten Planned Parenthood auttaa lisätietoja vähentää mahdollisuuksia tulla uhri. Ota Planned Parenthood maksuton at 1-800-230-PLAN (1-800-230-7526) tai netissä www.plannedparenthood.

Kun menet osapuolelle, mennä joukko ystäviä. Saavu yhdessä, varo toisiinsa, ja jättää yhdessä; Älä jätä juomaa vartioimatta tai hyväksyä juomaa avoimesta astiasta; Ole tietoinen ympäristöstä kaikkina aikoina; Älä anna itsesi olla yksin jonkun kanssa et tiedä tai luottamusta. Älkää päässä joku et tiedä; Mieti, miten intiimi haluat olla suhde, ja selkeästi rajoja.

Opettakaa lapsillenne, että se on vastoin “sääntöjä” aikuisten toimimaan seksuaalinen tavalla lasten kanssa. Käytä esimerkkejä; Opettakaa lapsillenne, että se on ok sanoa ei, ja että se on ok jättää tilanteessa, jos ne ovat epämiellyttäviä; Opeta lapsillesi, että heidän kehonsa ovat omasta ja että se on ok, jos he eivät halua halata tai muita yhteystietoja, jotka tekisivät niistä epämukavaksi; Puhu lastesi käyttämällä asianmukaista nimiä ruumiinosia. Tietoon lapset pystyvät paremmin puhua teille joku toimii seksuaalinen tavalla heidän kanssaan.