skolioosi-kun soittaa lääkärille

Soita lääkäriltä, ​​että lapsesi arvioitu skolioosi jos

Jos epäilet, että lapsesi on selkärangan käyrä, kysy terveydenhuollon ammattilainen katsomaan sitä. Varhainen havaitseminen voi johtaa hoidon alkuvaiheessa ja saattaa estää käyrä huononee.

Jos tulokset koulu seulontaohjelman viittaavat siihen, että lapsi voi olla selkärangan käyrä, seurata lääkärin kanssa. Useimmat käyrät, joita löytyy läpi koulun seulontaohjelmat ovat normaaleja vaihteluita selkärangassa tai lievä skolioosi, ja nämä käyrät vaativat yleensä vain säännöllistä havainnointia.

Seuraavat terveydenhuollon ammattilaiset voisivat tunnistaa ja seurata skolioosi

Lääkäri, joka on erikoistunut leikkaus luiden (ortopedi) voidaan kuulla, jos henkilö on kohtalainen käyrä tai käyrä pahenee. Ortopedi arvioi käyrä ja voi suositella piristävä tai leikkausta.

Terveydenhuollon ammattilainen, joka sopii ihmisille, joilla on erityisesti suunniteltu apuvälineiden (orthotist) voidaan rakentaa ja asentaa muokatun hammasraudat.

Valmistautua aikasi, Making irti varaamiseksi.

Voit tarkkailla käyrä lapsesi selkärangan; Huomaat, että jotain lapsesi ryhti näyttää epätavallista, kuten kylkiluut ulos tulevia, yksi lapa, joka on suurempi kuin muut, yksi hip joka on suurempi kuin muut, tai epätasainen vyötärölinja; Huomaat että lapsen vaatteet eivät sovi kunnolla tai että hänen helmat eivät roiku tasaisesti; Koulu seulontaohjelma suosittelee, että lapsi lääkäriin.

Perhe lääketiede docto; Pediatricia; Nurse practitione; Lääkärin apulainen