sokeripitoiset juomat sidottu lisätä syvässä rasvaa vatsa –

Amy Norton

healthday Reporter

Maanantai 11 tammikuu 2016 (HealthDay News) – Ihmiset, jotka juovat sokeripitoisia juomia päivittäin on taipumus kerääntyä enemmän syvä vatsa rasvaa ajan, uusi tutkimus osoittaa.

Tutkimuksessa, yli 1000 aikuista, todettiin, että ne, jotka pudotti ainakin yhden sokeroitua juomaa päivässä oli suurempi kasvu syvällä vatsan rasvaa seuraavien kuuden vuoden aikana.

Tutkijoiden mielestä tulokset koskevat koska rasvan – tunnetaan viskeraalisen rasvan – ympäröi joukko elintärkeiden elinten ja erityisen epäterveellistä.

“Sisäelinten rasva on sellaista, joka liittyy läheisesti riskit tyypin 2 diabeteksen ja sydäntautien”, sanoo Alice Lichtenstein, tiedottaja Heart Association (AHA), joka ei ollut mukana tutkimuksessa.

Havainnot, julkaistiin 11 tammikuu lehdessä Circulation, ovat kaukana ensimmäisestä yhteyden sokeripitoisia juomia terveydellisiä seurauksia. Aikaisemmat tutkimukset ovat jo todettu, että ihmiset, jotka kuluttavat paljon sokeripitoiset juomat ovat yleensä korkeampia diabetes ja sydänsairaudet.

Mutta uusi löydökset viittaavat “mekanismi” takana, sanoi johtava tutkija Jiantao Ma, että Yhdysvaltain National Heart, Lung, and Blood Institute Framingham Heart Study ja Population Sciences Branch.

Tutkimuksen tulokset perustuvat 1003 keski-ikäisten aikuisten osallistu laajempaa tutkimusta sydämen terveyteen. Tutkijat käyttivät TT mittaamaan jokaisen osallistujan tasoja viskeraalisen rasvan kello tutkimuksen alkua ja jälleen kuusi vuotta myöhemmin.

Aluksi 13 prosenttia tutkimusryhmän sanoivat joivat vähintään yhden sokeria -sweetened juoma päivittäin. Ja keskimäärin ne miehet ja naiset osoittivat suurinta kasvua viskeraalisen rasvan seuraavien kuuden vuoden aikana.

Verrattuna ihmiset, jotka ei ole koskaan ollut sokeripitoiset juomat, päivittäinen kuluttajat kertynyt noin 27 prosenttia enemmän viskeraalisen rasvan, tutkijat havaittu.

Tämä ei todista, että sokeripitoiset juomat, sinänsä, oli syyllinen takana rasvaa saada, Ma sanoi.

Juoma Association sanoi lausunnossaan, että kukaan ruokavalion tekijä aiheuttaa liikalihavuutta.

“Heart tauti ja muut lihavuuden liittyviä sairauksia, kuten diabetes, ovat osoittaneet, tieteen johtua monista seikoista, eikä yksittäinen juoma tai ruoka,” yhdistys totesi julkilausumassaan.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …