sperma: kuinka kauan siittiöt elävät, siittiöiden määrä, ja lisää

Jos se kestää vain yksi siittiö ja yhden munasolun luoda vauva, miksi täytyy miehet tekevät niin paljon spermaa? Ja kuinka monta sperma pidetään normaalina? Kuinka kauan sperma elää? Voivatko he elää kehon ulkopuolella? Älä miehet lopetettava siittiöiden vanhetessaan? Onko mitään, mitä voi tehdä lisätä siittiöiden tuotantoa tai terveyden parantamiseksi spermasi?

 ottaa tarkasteluun faktoja siittiöiden ja vastauksia näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin.

GIFT (sukusolujen intrafallopian siirto) ja ZIFT (tsygootti intrafallopian siirto) muutetaan versioita koeputkihedelmöitys (IVF); Kuten IVF, nämä menettelyt joihin liittyvät hakemiseksi munan nainen, yhdistämällä sperma laboratoriossa jälkeen siirtämällä takaisin hänen elin, mutta lahja ja ZIFT prosessi menee nopeammin. Vaikka perinteinen IVF alkioiden noudatetaan ja kasvatettu laboratoriossa 3-5 päivää, vuonna ZIFT, hedelmöittynyt munat – tässä vaiheessa kutsutaan zygotes – sijoitetaan fallopian …

Vastaus riippuu useista tekijöistä, joista tärkein on, jos siittiöitä sijaitsevat. Kuivalle pinnalle, kuten vaatteita tai vuodevaatteita, siittiöt ovat kuolleet siihen mennessä, kun siemenneste on kuivunut. Vedessä, kuten lämmin kylpy tai kylpytynnyri, sperma todennäköisesti elävät kauemmin, koska ne viihtyvät lämmin, kostea ympäristö; kuitenkin, mahdollisuudet siittiöitä amme vettä löytävät tiensä sisälle naisen uimari ja aiheuttaa hänelle raskautta ovat erittäin alhaiset.

Sisällä naisen ruumis, sperma voi elää jopa viisi päivää olosuhteista riippuen. Jos olet suojaamattomassa yhdynnässä jopa muutama päivä ennen kumppani ovulates, on mahdollisuus saavuttaa raskaus.

Se kestää vain yksi siittiö hedelmöittää munasolun ja saavuttaa raskaus, mutta kullekin siittiöiden joka tavoittaa ja hedelmöittää munasolun, on miljoonia, jotka eivät. Keskimääräinen siemensyöksy sisältää lähes 100 miljoonaa sper; mukaan Maailman terveysjärjestön, miehet, joilla on vähemmän kuin 20 miljoonaa sperma millilitrassa siemennestettä voi olla vaarassa siitä hedelmättömyyttä asioista.

Miksi niin monet sperma vapautetaan, jos se kestää vain tehdä vauva? Vastatakseen odottaa muna, siemenneste on kuljettava emättimestä munanjohtimet, vaivalloisen matkan, että harvat siittiöiden hengissä. Niille, jotka suorittavat matkan, tunkeutuminen muna on kaukana varma asia. Muna kuuluu paksu kerros, joka tekee lannoitus vaikeaa. Asiantuntijat uskovat, tämä prosessi voi olla luonnon tapa sallii vain terveellisin sperma hedelmöittää munasolun, mikä tarjoaa parhaat mahdollisuudet tuottaa terveen vauvan.