spermisidi (emättimen reitti) ennen

allergiat

pediatrinen

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Näitä tuotteita on käytetty teini-ikäiset ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin ne aikuisilla. Kuitenkin jotkut nuoret käyttäjät saattavat tarvita ylimääräistä neuvontaa ja tietoa, miten tärkeää on käyttää spermisidit juuri niin kuin ne on tarkoitus käyttää, jotta ne toimivat kunnolla.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että käyttö emättimen spermisidit ei lisää riskiä sikiövaurioita tai keskenmeno.

Ei tiedetä, jos emättimen spermisidit kulkeutua äidinmaitoon. Niiden käyttö ei ole raportoitu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

raskaus

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Imetys

Jos ilmaantuu terveydellisiä ongelmia tai alkaa käyttää mitään uusia lääkkeitä (reseptiä tai nonprescription), kun käytät tätä lääkettä, haluat ehkä tarkistaa lääkäriltä.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Muut sairaudet