spinaalifuusio leikkaustyypeissä miksi se on tehty, ja mitä odottaa

Lannerangan fuusio on leikkaus liittyä, tai sulake, kaksi tai useampia nikamien alaselän.

Sinun täytyy katsoa myös sairaalassa muutaman päivän kuluttua leikkauksesta.

Lepoon ei yleensä tarvita, kun takaisin kotona.

Lääkäri voi suositella, että käytät takaisin hammasraudat, kun takaisin.

Kuntoutus voi kestää kauan. Se sisältää kävely, ratsastus kuntopyörä, uinti, ja vastaavaa toimintaa.

Spinal fuusio voidaan suorittaa sellaisenaan tai yhdessä leikkaus poistaa luuston ja kudosten, joita kapenee selkäydinkanavan ja puristamalla selkäytimen ja / tai selkäydinhermoista.

Se voidaan tehdä niin seurannan leikkauksen jälkeen, joka tehtiin hoitoon ongelmia, kuten spinaalistenoosi, herniated levyjä, vammat, infektio, ja kasvaimet.

Spinal fuusio käytettiin ensimmäisen kerran hoitoon murtumia tai muita ongelmia. Nyt myös hoitoon ikään liittyvä selkärangan ongelmat ja selkäydin ahtauma.

Spinal fuusio usein tarvitaan pitämään selkärangan vakaana loukkaantumisen jälkeen, infektio tai kasvain.

Mutta ei ole paljon tutkimusta siitä, kuinka hyvin se toimii muiden selkärangan ongelmia. Yleensä tutkimukset eivät osoittaneet selkeää eroa selkärangan fuusio ja intensiivistä kuntoutusta kroonisen alaselän kipu rappeuttavat selkärangan. 1

Kuten päättää ottaa spinaalifuusio, keskustele lääkärisi kanssa eduista ja riskeistä. Leikkaus maksaa paljon ja on vakavia riskejä. Vaikka tämäntyyppiset leikkaus on yhteinen, ei ole mitään takeita se toimii lievittää kipua.

Bone otetaan lonkkaluuta tai luun pankin. Luun käytetään tekemään siltana nikamien, jotka ovat vierekkäin. Tämä luusiirrännäisten auttaa uuden luun kasvaa; Metalli-implantteja käytetään yleensä pitämään nikamien yhteen, kunnes uutta luuta kasvaa niiden välillä.

Kipu luusiirrännäisten sivusto; Epäonnistuminen fuusio, rikkoutuminen metalli-implantteja, tai molempia; Verihyytymiä, jotka voivat johtaa myös keuhkoveritulppa; Hermovaurio; Siirteen hyljintä; Infektio.

Riskit Tämän leikkauksen riippuvat iästä ja yleistä terveyttä, mitä sinulla on kirurgian, ja menettely olet.

riskejä ovat

Koska on niin monia asioita huomioon, kun spinaalifuusio suositellaan, etsiä toista lausuntoa ennen päätöksen tekemistä.

Täytä leikkaus tiedot (PDF) (Mikä on PDF-asiakirja?), Joiden avulla voit valmistautua tähän leikkaukseen.

Chou R, et ai. (2009). Interventionaalinen hoitoja, leikkauksen ja monitieteinen kuntoutusta alaselän kipu: näyttöön perustuvan kliinisen käytännön ohjenuorana päässä Pain Society. Spine, 34 (10): 1066-1077.

William H. Blahd, Jr., MD, FACEP – Emergency Medicin; Robert B. Keller, MD – Orthopedics

04 kesäkuu 2014