splinting – aihe yleiskatsaus

Splinting immobilizes raajan joka voi olla rikki tai vakavasti sprained vahingon ehkäisemiseksi ja helpottaa kipua, kunnes voit nähdä terveydenhuollon ammattilainen. Splinting voivat olla hyödyksi, kun Käärmeenpurema odottaessasi apua saapuu. On kaksi tapaa ajokieltoon raajan: sitoa loukkaantunut raajan jäykkä esine, tai kiinnitä se joihinkin muihin kehon osaa.

Kehon lämpötila yli 103 °; Rapid puls; Alennettu sweatin; Disorientatio; Unconsciousnes; takavarikko; Lämmin, punainen, kuiva iho

Sijoita lastaan ​​niin loukkaantunut raajan voi taipua. Yleinen sääntö on lastoittaa peräisin yhteisestä yläpuolella vahinkoa yhteiseen alapuolelle. Esimerkiksi lastoittaa rikki kyynärvarren ylhäältä kyynärpään alapuolelle ranne.

Toisen menetelmän, nauha rikki sormi yksi vieressä, tai immobilisoida käsivarren sitomalla se rintakehän poikki. Jälleen, eivät sido liian tiukasti.

Nämä splinting menetelmät ovat lyhytaikaiseen, hätätilanteessa käyttöön. Ne eivät korvaa asianmukaista lääketieteellistä arviointia ja hoitoa. Lääkäri antaa sinulle lastaan ​​tai valettu, joka on sopiva vamman olet.

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.