stomatitis: tyypit, oireet, syyt ja hoito

Oral Health Trends

Stomatiitti, yleisnimitys tulehtunut ja kipeä suu, voi häiritä henkilön kykyä syödä, puhua, ja nukkua. Suutulehdus voi esiintyä missä tahansa suussa, kuten sisällä posket, kumit, kielen, huulten ja maku.

Tyypit stomatiitti sisältävät

Syöpä haavaumat

huuliherpes

Syöpä haavaumat

Kukaan ei tiedä mitä tarkalleen aiheuttaa syöpä haavaumat, mutta monet asiat voivat edistää niiden kehitystä, kuten tietyt lääkkeet, trauma suuhun, huono ravinto, stressi, bakteereita tai viruksia, unen puute, äkillinen laihtuminen, ja tietyissä elintarvikkeissa, kuten perunat , sitrushedelmät, kahvi, suklaa, juusto, ja pähkinöitä.

Syöpä haavaumat voi myös liittyä väliaikaisesti alennettu immuunijärjestelmä koska kylmä tai flunssa, hormonaaliset muutokset, tai alhainen B12-vitamiinin tai folaatin. Jopa puree posken sisäpinnalle tai pureskella jyrkkään pala ruoka voi laukaista kalvaa kipeä.

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Dental Association, terveet ihmiset 2010