STREP kurkun – aihe yleiskatsaus

Oral Health Trends

STREP kurkun on bakteeri-infektio kurkussa ja risat. Kurkun ärsyyntyy ja tulehtuu aiheuttaen äkillisen, vakavan kurkkukipu.

STREP kurkun aiheuttaa streptokokki (STREP) bakteerit. On olemassa monia erilaisia ​​strep bakteereja. Jotkut aiheuttaa enemmän vakavia sairauksia kuin toiset.

Vaikka jotkut ihmiset ovat nopeasti ajatella, että mitään tuskallinen kurkkukipu on streptokokki, kurkkukivun johtuvat yleensä virusinfektio eikä STREP bakteereja. Kurkkukipua viruksen aiheuttama voi olla yhtä tuskallista kuin STREP kurkun. Mutta jos sinulla on kylmä oireita, kuten yskä, aivastelu, tai vuotava tai tukkoinen nenä, et todennäköisesti ole STREP kurkusta.

Yleisimpiä oireita STREP kurkun ovat

Sinulla voi olla myös päänsärkyä ja vatsa kipua. Harvinaisempia oireita ovat punainen ihottuma, oksentelu, eikä nälkäisenä, ja särky.

STREP kurkun voi tarttua ihmisestä toiseen. Kun henkilö, joka on STREP kurkun hengittää, yskä tai aivastaa, pieninä pisaroina kanssa streptokokki bakteerit menevät ilmaan. Näitä pisaroita voidaan hengittää muita ihmisiä. Jos kosketuksissa streptokokki, se kestää 2-5 päivää ennen kuin alkaa olla oireita.

Lääkäri tekee fyysinen tentti, kysyä teiltä oireita ja ohi terveys, ja tehdä laboratoriokoe kuten nieluviljelyllä tai nopea streptokokki testi.

Nopea testi antaa tuloksen noin 10 minuutin kuluessa. Mutta joskus testi ei näytä STREP vaikka se on läsnä. Viljelmä kestää yhden tai kaksi päivää, mutta on parempi löytää kaikki tapaukset STREP.

Jos nopea streptokokki koe positiivinen, ja sanoo, että teillä on streptokokki, ei tarvitse tehdä nieluviljelyllä.

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Äkillinen, vaikea kurkkukipu; Kipu kun niellä; Kuumetta yli 101 ° F (38,3 ° C); Turvonneet nielurisat ja imusolmukkeiden; Valkoinen tai keltainen pilkut takana kirkkaan punainen kurkkuun.

Dental Association, terveet ihmiset 2010