STREP kurkun vauvoilla: yhteinen diagnoosi?

Toistuva STREP kurkun ei todennäköisesti merkki taustalla ongelma lapsen immuunijärjestelmää. Lapset, jotka kehittävät STREP kurkun toistuvasti joutua kosketuksiin kantavan streptokokki, todennäköisesti kotona tai lapsen hoitoympäristössä – tai voi olla streptokokki kantajia itseään. STREP kantaja on joku, joka on edelleen streptokokki aiheuttavia bakteereja, mutta joka on käsitelty mutta ei enää ole oireita.

STREP kurkun on infektion aiheuttanut bakteeri tunnetaan ryhmän streptokokin. STREP kurkun voi esiintyä missä iässä tahansa, jopa varhaislapsuudessa. Kuitenkin STREP kurkun on yleisintä kouluikäisten lasten ja nuorten aikuisten.

Harvojen lapsilla, jotka kehittävät STREP kurkun, merkkejä ja oireita voivat olla

STREP kurkun on diagnosoitu kurkun kulttuuri, jossa lääkäri Swabs lapsen kurkkuun ja testaa näyte läsnäolo STREP bakteereja. Hoito STREP kurkun on tyypillisesti antibioottikuurin. Toistuvat STREP kurkun käsitellään usein eri antibiootti yhdeltä määrätty alun perin. Joissakin tapauksissa leikkaus poistaa nielurisat (nielurisojen poisto) saattaa olla kaikkein asianmukaista hoitoa.

Kanssa

käydä lääkärin