Student mielenterveys

Mielenterveysongelmat ovat yleisiä opiskelijoiden koska ne ovat koko väestössä.

Kuitenkin Alan Percy johtaja neuvontaa Oxfordin yliopistossa, haluaa korostaa, että monet opiskelijat, jotka tulevat läpi hänen ovia ei ole mielenterveyden kunnossa.

Opiskelijat usein tulevat meille odottaen annetaan reseptiä jonkinlaista, mutta paljon ongelmia ei aiheudu lääketieteellisiä ongelmia, mutta normaalin elämän ongelmia, kuten perhe tai suhde kysymyksiä, tai ahdistuksen työstään “, hän selittää.

“Vaikka nämä ongelmat ovat ahdistavia, läpi neuvonta voimme auttaa opiskelijoita ymmärtämään niitä, ja sitten ehdottaa strategioita käsitellä tunteitaan.”

Tuki- jos olet kamppailee

Jos tunnet jatkuvasti tyytymätön tai että et voi enää selvitä, älä pitää sen salassa. Kertominen joku mitä tunnet, onko se ystävä, neuvonantaja tai lääkäri, voi tuoda välittömästi helpotuksen tunteen.

Aluksi se on hyvä idea puhua jonkun luotat, kuten ystävä, perheenjäsen tai tutor. Tämä on erityisen tärkeää, jos akateemisen tehokkuuteen vaikuttaa. Monet lievä mielenterveyden ongelmat voidaan ratkaista tällä tavalla, monet myös ratkaista itse ja monet voidaan auttaa näkemään joku, joka koulutettuja. Lue lisää selviytyä opiskelijoiden stressiä.

Monet oppilaitokset ja useimmissa yliopistoissa on vapaa ja luottamuksellinen talon neuvontapalvelu, jossa ammattitaitoisen ohjaajien ja psykoterapeutit, että voit käyttää. BACP korkeakoulut ja yliopistot, jako British Association for Terapia ja Psykoterapia, on 615 yksittäisiä jäseniä, jotka ovat ohjaajat tai psykoterapeuttien, ja noin 95 korkeakoulujen ja yliopistojen on organisaation jäsenyyttä.

Voit yleensä löytää tietoa siitä, mitä he tarjoavat ja miten tapaaminen neuvontapalvelun osiossa yliopiston verkkosivuilla. Tämä ilmainen palvelu yliopistoissa on käytettävissä jatko sekä opiskelijaa.

Monet ylioppilaskunnat tarjoavat myös opiskelija johti palveluja. Vaikka opiskelijat osallistuvat eivät ole päteviä ohjaajia, ehkä mieluummin puhua ongelmista kuten stressi ja masennus toisen opiskelijan kanssa. Myös verkossa omatoimisuus palveluita voitte tutkia, kuten valinnat “Moodzone.

Mitkä ovat suurimmat ongelmat, jotka vaikuttavat opiskelijoiden, ja miten voit tunnistaa ne?

Merkkejä mielenterveyden ehto

“Monet ihmiset ovat oireita, kuten alhainen mieliala tai motivaation puute, mutta on tärkeää arvioida näiden suhteen, kuinka kauan he ovat olleet käynnissä, vakavuudesta hätä ja joilla klusterin oireita – ja myös arvioida niitä suhteessa yhteydessä jonkun elämän “, sanoo Alan Percy.

Tärkeimmät merkkejä mielenterveyden ongelma, jos olet opiskelija kuuluu painon lasku tai nousu, lasku henkilökohtaisen hygienian ja huono läsnäolo luennoilla. Voit myös tehdä liian paljon työtä, tulevat peruutettu, tai olla levoton tai ahdistunut kuin tavallisesti.

Unihäiriöt voivat vaikuttaa mielenterveysongelmia, ja päinvastoin, samoin kuin mahdollinen indikaattori puhkeamista vaikeuksista.

Unihäiriöt voivat myös olla osoitus siitä, kuinka vakava mielenterveyden ongelmia voi tulla, kuinka usein se saattaa uusiutua ja miten vaikeaa se voi olla ratkaista.

On tehokkaita omatoimisuus ohjelmia verkossa unettomuus, joka voi olla tehokkaampaa kuin lääkitystä, ja muut unen vaikeudet voidaan hoitaa asiantuntija-apua. Voit kysyä lääkäriltä tai neuvontapalvelusta noin apua nukkua ongelmia. Valintoja on myös osio unihäiriöt, josta löytyy tietoa ja omatoimisuus vihjeitä.

Tuki- mielenterveyden

Masennus on kun surullinen tai matala viikkoja tai kuukausia, siinä määrin, että se häiritsee elämää ja tutkimukset, ja se voi tehdä sinusta tuntuu toivottomalta tai itsemurha. Varoitusmerkkejä ovat

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on sairaus, joka vaikuttaa tunnelmia, jotka voivat heilua ääripäästä toiseen. Jos on kaksisuuntainen mielialahäiriö sinun on aivan poikkeuksellisissa aikana, tai “jaksot”, masennuksen ja mania kestävät useita viikkoja tai enemmän.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että poikkeuksellinen henkinen kyky voi liittyä kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön.

Anoreksia ja bulimia syömishäiriöt, jotka voivat vaikuttaa opiskelijoiden, ja molemmat ovat yleisempiä naisilla. Ruokahaluttomuus liittyy vakavia, joskus hengenvaarallisia, laihtuminen. Bulimia on yleisempää ja käsittää bingeing (syövät paljon ruokaa) sitten oksentelua tai huuhtelua laksatiiveja.

Skitsofrenia vaikuttaa noin yhdellä 100 ja se on yhtä yleinen miehillä ja naisilla, joskin miehet näyttävät kehittää skitsofrenia, kun he ovat nuoria (vuotiaita 15 ja 25). Naisilla se esiintyy yleensä myöhemmin elämässä. Huumeiden käyttö voi joskus aiheuttaa alun psykoosin, erityisesti henkilöille, jotka voivat olla skitsofrenia sisällä perheensä.

Oireita voivat olla

Jos et tunne alhainen tai stressaantunut, saatat olla houkutus hukkua surunne alkoholin tai rentoutua kannabiksen polttamisen. Mieti miten tämä voi aiheuttaa sinulle pitkällä aikavälillä, vaikka, kuten mielentilaan voisi liukua, mikä sinusta tuntuu paljon pahempi.

Vammaisille opiskelijoille avustus (DSA)

Noin kannabiksen käyttäjää 10 on epämiellyttäviä kokemuksia, kuten sekavuus, hallusinaatiot, ahdistuneisuus ja vainoharhaisuus. Mukana on myös yhä enemmän näyttöä, että pitkäaikainen kannabiksen käyttö voi kaksinkertaistaa riskiä sairastua vakava henkinen sairaus, kuten skitsofrenia.

Ekstaasi ja amfetamiinit voivat myös tuoda skitsofrenia, ja amfetamiinit voivat aiheuttaa muita psykoosi. Jokainen taustalla psyykkinen häiriö voisi pahentaa huumeiden ja alkoholin käyttö.

Lue lisää artikkeleita huumeita.

Opiskelijat masennusta vastaan ​​sivusto on hyviä omatoimisuus vihjeitä, ja se voi olla hyödyllistä nähdä, mitä on auttanut muita vastaavissa tilanteissa.

Jos sinulla on ollut mielenterveysongelmia, tai ovat viime aikoina, että olet mahdollisesti olla niiden kehittämiseen, ota yhteys mielenterveyden neuvonantaja tai neuvontapalvelusta omalla yliopistossa tai korkeakoulussa. Mielenterveyden neuvonantaja on saatavilla useimmissa kuningaskunnan yliopistojen, vaikka mielenterveyden tuki on joskus koordinoi yliopiston vamma neuvonantaja.

Saatat myös olla oikeus “kohtuullisia mukautuksia” kuten lisäaikaa tentit, laajennukset työselostus ja mielenterveyspalveluiden mentoritukena. Mielenterveyden neuvonantaja voi auttaa tämän tuen antaminen.

Lisätietoja vakava tai pysyviä mielenterveyden oireista, sinun täytyy nähdä lääkärin saada määrättyä hoito tai asian asiantuntijapalveluihin, kuten saatavuuden parantaminen Psykologinen Therapies (IAPT) ohjelma.

Jos olet tai kehittää mielenterveyden ehto, joka vaatii hoitoa, on tärkeää järjestää hoidon jatkuvuuden välillä college lääkärin ja perhelääkäri. Mielenterveyden neuvonantaja voi tukea tätä viestintää. Jos liikkuvat välillä yliopisto ja kotiin johtaa aukko hoito, tilasi saattaa pahentua.

Ohjaus- ja kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT) tarjoaa mahdollisuuden tutkia taustalla asioita oman onnettomuutta tai huolia olet turvallisessa ympäristössä, mukaan lukien auttaa sinua kehittämään tapoja selviytyä.

Sekä yliopistossa tai korkeakoulussa neuvontapalvelut, voit ehkä viitata itse neuvontaa. Selvittää, mitä on saatavilla omalla alueella, etsiä psykoterapiaa palveluista.

Ohjeet ja tukea nuorille

Yliopisto Mental Health Advisers Network (UMHAN) edustaa verkon mielenterveyden valtuutettu työskentelee korkeakoulutuksessa sitoutunut tarjoamaan käytännön tukea opiskelijoiden kokee mielenterveyden ongelmia.

Kaikissa UK yliopistojen, sinulla on mahdollisuus hakea Vammaisille opiskelijoille avustus (DSA). Oman mielenterveyden neuvonantaja voi auttaa hakea DSA, mutta sinun täytyy todistaa, että pitkäaikainen mielenterveyden kunnossa.

DSA maksaa

Vaikka et halua hakea DSA, mielenterveyden asiantuntija voi silti kertoa mitä on käytettävissä.

20/08 /

Palvelut lähelläsi

Student stressi

20/08 /

Selviytyminen syömishäiriöt

Anoreksia: Katie tarina

Torjuminen opiskelija mielenterveys leimautumista

Mielenterveyden keskus nuorille neuvoja masennus, ahdistuneisuus, itsetuhoisuus, stressi, kiusaaminen ja syömishäiriöt

Moodzone

Ohjeet ja tukea nuorille

Opiskeluterveydenhuolto

Kannabis: real tarinoita

Sijainti

University elämä voi olla stressaavaa. Opi selviytymään tentit, raha huolet ja yksinäisyys

Tutustu syömishäiriöistä ja tukea saatavilla ihmisille, joilla on ongelmia ruoan kanssa

Dr. Luke Jefferies, mielenterveys neuvonantaja yliopistossa East Anglia, kertoo tukea hän tarjoaa opiskelijoille

Tunne korosti, ahdistunut tai masentunut? Valintoja Moodzone voi auttaa matkalla tunne paremmin

Mielenterveyden keskus nuorille neuvoja masennus, ahdistuneisuus, itsetuhoisuus, stressi, kiusaaminen ja syömishäiriöt

Ohjeita opiskelijoille sukupuoleen, alkoholi, huumeet ja miten syödä terveellisesti budjetin