sulfatrim

Käyttää Sulfatrim

Terapeuttinen luokka: Sulfonamidia Yhdistelmä

Farmakologiset Luokka: foolihappoantagonistin

Kemiallinen luokka: Sulfonamidia

Sulfametoksatsoli ja trimetopriimi yhdistelmä on antibiootti. Se toimii poistamalla bakteereja, jotka aiheuttavat monenlaisia ​​infektioita. Tämä lääke ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Sulfatrim

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä sulfametoksatsolin ja trimetopriimin yhdistelmää lapsilla 2 kuukauden iässä ja vanhemmat. Koska myrkyllisyyden yhdistelmän sulfametoksatsolin ja trimetopriimin, käytä pikkulapsilla alle 2 kuukauden iästä ei suositella.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä sulfametoksatsolin ja trimetopriimin yhdistelmää vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti folaattipuutoksen, ikääntymiseen liittyvien munuaisten tai maksan, ja se voi olla herkemmin toivottuja sivuvaikutuksia (esim vaikeaa ihottumaa, lisääntynyt kalium elimistössä, tai ongelmia veren hyytymistä tai immuunijärjestelmän). Saattaa olla oikaisun annoksen iäkkäille potilaille, jotka saavat sulfametoksatsoli ja trimetopriimi yhdistelmää.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät sulfametoksatsoli / trimetopriimi. Se ei voi olla nimenomaan Sulfatrim. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Sulfametoksatsoli ja trimetopriimi yhdistelmää on parasta toteuttaa lasillinen (8 unssia) vettä. Useita muita lasia vettä tulee ottaa päivittäin, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Juomavesi ylimääräinen vesi auttaa estämään joitakin toivottuja vaikutuksia ..

Potilaille, jotka saavat oraaliliuos, käytä erityisesti merkitty mittalusikka tai muu laite mitata kunkin annoksen tarkasti. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos lopetat lääkkeen ottamisen liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö sulfametoksatsoli / trimetopriimi

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Hyvin harvoin, tämä lääke on aiheuttanut vakavia sivuvaikutuksia. Jos sinä tai lapsesi alkaa olla ihottumaa, tai jos luulet sinulla on vaikea ihoreaktio, lopeta lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin. Oireita vakava reaktio voi sisältää ihottuma, ihon väri, joka on hyvin vaalea tai keltainen, tai ihon violetti paikkoja, yhdessä kurkkukipu, kuume, lihaskivut, yskä ja hengitysvaikeudet.

Tämä lääke, varsinkin jos olet saavat suuria tai pitkän aikaa, voivat alentaa verihiutaleiden määrän elimistössä, jotka ovat tarpeen asianmukaisen veren hyytymistä. Tämän vuoksi voi vuotaa verta tai saada infektioita helpommin. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Sulfatrim

Tämä lääke voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän lopettamisen jälkeen lääkkeen ottamisen. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on vatsan tai vatsakrampit, turvotus, vetistä ja vaikea ripuli, joka voi myös olla veristä, pahoinvointia tai oksentelua tai epätavallinen väsymys tai heikkous. Nämä voivat olla oireita vakava suoliston infektio.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, kasvojen, kielen ja nielun, hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta tai rintakipua jälkeen lääkkeen käytöstä.

Tämä lääke voi aiheuttaa elektrolyytin ongelmia, kuten korkea veren kaliumpitoisuus (hyperkalemia) ja alhainen veren natriumpitoisuus (hyponatremia). Kerro lääkärille heti, jos sinulla on jokin seuraavista oireista, kun lääkkeen käyttämisen: sekavuus, heikkous, lihasten nykiminen, epäsäännöllinen syke, tunnottomuus tai pistely käsien, jalkojen tai huulten tai hengitysvaikeuksia.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että sinun tai lapsesi lääkkeen. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Potilaat, jotka saavat epilepsialääkkeitä (kouristuskohtauksia estäviä lääkkeitä) saattavat olla vaarassa folaatti (vitamiini B9) puutos, joka voi lisätä riskiä sivuvaikutuksia. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Älä käytä tätä lääkettä varten Pneumocystis jiroveci keuhkokuume (PCP), jos käytät myös leukovoriini. Käyttämällä näitä lääkkeet voivat yhdessä aiheuttaa näitä lääkkeitä ei toimi niin hyvin sinulle.

Sulfatrim Side Effects

Sulfatrim (sulfametoksatsoli / trimetopriimi)

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää Leucovorin, muut reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Virtsatieinfektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, Augmentin, Levaquin

Bakteerien ihon infektio Bactrim, sulfametoksatsoli / trimetopriimi, tetrasykliiniä ajankohtainen, Bactrim DS, Basitrasiini ajankohtainen, Septra

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Sinuiitti prednisoni, siprofloksasiini, amoksisilliini, atsitromysiini, Augmentin, klindamysiini