suvorexant (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liian paljon otetaan, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

Tätä lääkettä mukana lääkitystä oppaan. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Ota suvorexant 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa, kun olet valmis menemään nukkumaan. Tämä lääke toimii erittäin nopeasti laittaa nukkumaan.

Tätä lääkettä ei saa ottaa ruoan kanssa tai heti aterian. Näin se toimii paremmin, jos sitä otetaan tyhjään mahaan. Kuitenkin, jos lääkäri kertoo ottamaan lääkettä tietyllä tavalla, ota se tarkasti käyttöohjeiden mukaan.

Älä ota tätä lääkettä, jos aikataulu ei salli saada täyden yöunen (vähintään 7 tuntia). Jos sinun on herätä ennen tätä, et voi jatkaa uneliaisuutta ja voivat kokea muistin ongelmia, koska lääkkeen vaikutus ei ole ollut aikaa hellittää.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät tätä lääkettä.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Käytä tätä lääkettä vain, kun ei voi nukkua. Sinun ei tarvitse pitää säännöllisen aikataulun ottaa se.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Suojaa tabletit kosteudelta ja eivät poista läpipainopakkauksesta ennen kuin olet valmis käyttämään niitä.