sylkirauhasten syövän hoito (pdqто): hoito [] -vaiheessa iv merkittävä sylkirauhasten syöpä

Tavanomaista hoitoa potilaille, joilla on kasvaimia, jotka ovat levinneet kaukaisiin kohtiin ei ole parantava.

Kannabis, joka tunnetaan myös nimellä marihuana, on kasvi kasvatetaan monissa osissa maailmaa, joka tuottaa hartsin, joka sisältää yhdisteitä kutsutaan kannabinoidit. Jotkut kannabinoidit ovat psykoaktiivisia (joka vaikuttaa aivoihin ja vaihteluja tai tajunnan) (katso kysymys 1); Kannabiksen lääkinnällisiin tarkoituksiin juontaa juurensa antiikin ajoista (ks kysymys 3); Liittovaltion lailla, käyttöä, myyntiä ja hallussapito Kannabis on laitonta Yhdysvalloissa. Kuitenkin yhä useammat valtiot ja District of Columbia …

Hoito vaihtoehtoja kliininen arviointi

Nykyinen Clinical Trials

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla, joilla on vaiheen IV sylkirauhasten syöpä. Luettelo kliiniset kokeet voidaan edelleen kaventaa sijainti, huumeiden, interventio, ja muut kriteerit.

Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla myös web-sivustosta.

Viitteet

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute