t-Tanna dm jousitus

Lievittää oireita poskionteloiden tukkoisuus, nuha, aivastelu, yskä johtuu vilustuminen, ylähengitysteiden infektiot, ja allergiat. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

T-Tanna DM jousitus on turvotusta vähentävä, antihistamiini, ja yskänlääke yhdistelmä. Se toimii constricting verisuonia ja vähentää turvotusta nenäkäytävien. Antihistamiinia salpaa histamiinin, joka auttaa vähentämään oireita, kuten vetiset silmät ja aivastelua, kun yskänlääke vaikuttaa aivoissa auttaa vähentämään yskä refleksi vähentää kuiva yskä.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa T-Tanna DM jousitus. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa T-Tanna DM jousitus. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos T-Tanna DM jousitus voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä T-Tanna DM jousitus kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää T-Tanna DM jousitus.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; ripuli; huimaus; uneliaisuus; ärtyvyyttä; päänsärky; ruokahalun menetys; pahoinvointi; hermostuneisuus tai ahdistuneisuus; univaikeudet; ärtynyt vatsa; oksentelu; heikkous.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); Virtsaamisvaikeuksia tai kyvyttömyys virtsata; nopea tai epäsäännöllinen syke; hallusinaatiot; kouristukset; vakavia huimausta, pyörrytystä tai päänsärkyä; vapina; univaikeudet; näköhäiriöt.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla näön hämärtyminen; sekavuus; hallusinaatiot; kouristukset; vakavia huimausta, pyörrytystä tai päänsärkyä; vakava uneliaisuus; epätavallisen nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke; oksentelu.

Store T-Tanna DM jousitus huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä T-Tanna DM jousitus poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa T-Tanna DM keskeyttämistä tai muita lääkkeitä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa T-Tanna DM jousitus. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa T-Tanna DM jousitus. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä T-Tanna DM jousitus.