tabloid (suullinen)

thye-oh-GWA-neen

Yhdysvalloissa.

Saatavilla annostusmuodot

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Class: antimetaboliitti

Tioguaniinista kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan antimetaboliitit. Sitä hoidetaan tiettyjen syöpätyyppien.

Tioguaniini häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvun normaalin kehon solut, voidaan myös vaikuttaa tioguaniini, muut vaikutukset myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset voivat olla vakavia, mutta se voi aiheuttaa huolta. Jotkut niistä voivat tapahdu kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään.

Ennen hoidon aloittamista tioguaniinilla, sinun ja lääkärin pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Tioguaniinista on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Lapset ovat erityisen herkkiä vaikutuksille tioguaniini. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus maksatoksisuuden hoidon aikana.

Monet lääkkeet eivät ole testattu vanhukset. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa käytöstä tioguaniinilla vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, ja älä ota sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia, ottaen liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Tioguaniinista on joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos yhdistämällä lääkkeiden, varmista, että otat jokainen oikeaan aikaan ja eivät sekoita niitä. Kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan tapa ottaa lääkkeesi oikeaan aikaan.

Kun käytät tioguaniinilla, lääkäri saattaa haluta sinun juoda ylimääräistä nestettä niin, että välitätte enemmän virtsaa. Tämä auttaa estämään munuaissairaus ja pitää munuaiset toimivat hyvin.

Tioguaniinista aiheuttaa joskus pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että jatkat tätä lääkettä, vaikka olosi sairas. Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Kysy terveydenhuollon ammattilainen keinoja vähentää näitä vaikutuksia.

Jos oksennat pian otettuaan annoksen tioguaniinilla, tarkistaa lääkäriltä. Saat kuulla ottaako annos uudelleen tai odottaa seuraavan annoksen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Samalla kun hoidetaan tioguaniinilla, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Tioguaniinista saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Muut ihmiset elävät oman kotitalouden, ei tule tai ei pitäisi olla äskettäin suun kautta otettavan poliorokotteen koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös muita henkilöitä, jotka ovat ottaneet suun kautta otettavan poliorokotteen. Älä päästä lähelle niitä ja eivät pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Tioguaniinista voi alentaa määrä valkosolujen veressä tilapäisesti, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Yhdessä niiden tarvitaan vaikutuksia, lääkkeet kuten tioguaniinista voi joskus aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten veren ongelmat ja muita sivuvaikutuksia. Nämä ja muut on kuvattu alla. Lisäksi, koska näiden lääkeaineiden vaikuttavat kehoon, on olemassa mahdollisuus, että ne saattavat aiheuttaa muita ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat tapahtua vasta kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään. Nämä jälkivaikutukset voivat sisältää tiettyjen syöpien, kuten leukemia. Keskustella näistä mahdollisista vaikutuksista lääkärin kanssa.

Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.