tafinlar: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mikä on Tafinlar?

Tafinlar hoidetaan tietynlainen metastaattisen melanooman (ihosyöpä, joka on levinnyt muihin kehon osiin).

Tafinlar voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Tafinlar voi aiheuttaa uusia syöpiä, mukaan lukien ihon okasolusyöpä (cuSCC), joka voi levitä muihin kehon osiin. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja sinulle riski sairastua ihosyöpiä.

Tärkeää tietoa

Terveydenhuollon palveluntarjoajat tulisi tarkistaa ihon ennen kuin aloitat Tafinlar, ja kahden kuukauden välein hoidon aikana etsimään uusia ihosyöpiä.

Terveydenhuollon palveluntarjoajat voivat edelleen tarkistaa ihoa kuuden kuukauden kuluttua lopetat Tafinlar.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääketieteen etiketissä ja pakkauksessa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat noin kaikki sairaudet, allergiat, ja kaikki lääkkeet käytät.

Sinun ei tule käyttää Tafinlar jos olet allerginen dabrafenib.

Ennen lääkkeen

Varmistaaksesi Tafinlar on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksa- tai munuaissairaus

diabetes (dabrafenib voi nostaa verensokeria); tai

geneettinen entsyymin puutos kutsutaan glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin (G6PD) puutos.

Käyttämällä Tafinlar saattaa lisätä riskiä sairastua muun tyyppisiä ihosyöpä. Kysy lääkäriltäsi erityisiä riskejä. Kerro lääkärille, jos havaitset uusia iho-oireita kuten punoitusta, haavaumia, jotka eivät parane, tai myyrä, joka on muuttunut koko tai väri.

Älä käytä Tafinlar jos olet raskaana. Se voisi vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana. Käyttää tehokasta ehkäisyä, kun käytät tätä lääkitystä ja ainakin 4 viikon kuluttua hoidon päättyy.

Tafinlar tehdä ehkäisypillereitä tehottomampi. Kysy lääkäriltäsi käyttämällä ei hormonaalista ehkäisyä (kondomi, kalvo kanssa spermisidi) raskauden ehkäisyyn ottaen Tafinlar.

Tämä lääkitys voi alentaa miehen siittiöiden määrään, jotka voivat vaikuttaa hedelmällisyyteen (kyky saada lapsia).

Ei tiedetä, onko dabrafenib joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Tafinlar otetaan yleensä kahdesti päivässä. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Lääkäri tekee verikokeita varmista sinulla on oikea kavaimen käsitellä tätä lääkettä.

Ota Tafinlar tyhjään vatsaan, vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen.

Älä murskata, pureskella, jakaa tai avaa kapseli. Niele se kokonaisena.

Jos tarvitset leikkausta, hammashoidon, tai lääketieteellinen toimenpide, kerro lääkärille etukäteen, että käytät Tafinlar.

Lääkäri tulee tarkistaa ihoa 2 kuukauden välein, kun käytät Tafinlar, ja enintään 6 kuukautta sen jälkeen hoidon päättyy.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos seuraava annos on alle 6 tunnin päässä. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten minun pitäisi ottaa Tafinlar?

Tavanomainen aikuisen annos Melanooma – Metastasoitunut

150 mg suun kautta kahdesti vuorokaudessa, noin 12 tunnin välein. Ota joko vähintään 1 tunti ennen tai vähintään 2 tuntia aterian jälkeen .; Hoidon kesto: taudin etenemiseen saakka tai haittavaikutukset estävät lääkkeen käytön; Kommentit: Vahvista läsnäolo BRAF V600E mutaation Tuumorinäytteet ennen tutkimuksen aloittamista .; Hyväksytty käyttöaihe: leikkaushoitoon tai metastaattinen melanooma kanssa BRAF V600E mutaation havaitun hallituksen hyväksytty koe.

Ddabrafenib voi kulkeutua kehon nesteiden (virtsan, ulosteiden, oksentaa). Hoitajien on kumikäsineitä taas siivota potilaan kehon nesteiden, käsittelyä saastuneen roskat tai pyykkiä tai vaippojen. Pese kädet ennen ja jälkeen käsineiden riisumisen. Pese likaantuneet vaatteet ja lakanat erillään muusta pyykistä.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Tafinlar: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Tafinlar ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

kuume, vilunväristykset, pyörrytys

tunne hyvin janoinen tai kuuma, ei pysty virtsaamaan, voimakas hikoilu, tai kuuma ja kuiva iho

silmän kipu tai punoitus, näköhäiriöt, silmät ovat herkempiä valolle

kipu, punoitus, tunnottomuutta ja ihon hilseily, kädet tai jalat; tai

korkea verensokeri (lisääntynyt jano, lisääntynyt virtsaamistarve, nälkä, suun kuivuminen, hedelmäinen pahanhajuinen hengitys, uneliaisuus, ihon kuivuminen, näön hämärtyminen, laihtuminen).

Yhteinen Tafinlar haittavaikutuksia ovat

päänsärky

kuume, vilunväristykset

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

nivelkipu

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

paksuuntunut iho

yskä; tai

Tafinlar annosteluohjeitten

tilapäinen hiustenlähtö.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä pitäisi välttää?

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Tafinlar, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

2.01.2015-12-16, 04:42:05

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Melanooma, Metastasoitunut Opdivo, nivolumab, Keytruda, pembrolizumab, Yervoy, ipilimumab, Mekinist, vemurafenib, dabrafenib, PegIntron, Zelboraf, trametinib, aldesleukin, Cotellic, Sylatron, Proleukin, cobimetinib, Imlygic, peginterferoni alfa-2b, talimogene laherparepvec

Tafinlar sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Tafinlar?

Tafinlar (dabrafenib)