tahti-mitä tapahtuu

Kun olet iskeemisen aivohalvauksen, hapekkaassa verenkierto osa aivoihin vähenee. Kanssa aivoverenvuotoon aivohalvaus, on verenvuotoa aivoissa.

Kun se tulee aivohalvauksen kuntoutukseen, yksi lääkitys ei sovi kaikille. Aivohalvaus Rehab joukkue toimivat voit selvittää, mitkä lääkkeet mahdollisesti voi parantaa jäykkyyttä aivohalvauksen jälkeen. On tärkeää muistaa nämä lääkkeet eivät ole parannuskeinoa. Ne ovat käynnissä hoitoja lievittää oireita spastisuus; “Ei ole olemassa lääkkeitä, jotka ovat hyvin todistettu – suurissa, hyvin suunniteltu kliinisissä tutkimuksissa – suoraan apua moottori kuntoutusta kuin niiden vaikutus spastisuus”, sanoo …

Jos verenkierto ei palaudu, pysyviä vaurioita tapahtuu yleensä. Ruumiinosat ohjaa ne vaurioituneita soluja ei voi toimia.

Tämä menetys toiminto saattaa olla lieviä tai vakavia. Se voi olla väliaikainen tai pysyvä. Se riippuu siitä, missä ja miten paljon aivojen on vaurioitunut ja kuinka nopeasti verenkierron voidaan palauttaa vaikuttaa soluihin. Hengenvaarallisia komplikaatioita voi myös esiintyä. Tämän vuoksi on tärkeää saada hoitoa mahdollisimman pian.

Recovery riippuu sijainnista ja määrä aivovaurio aiheuttamia aivohalvaus, merkittävästi muiden terveen aivoalueilla ottamaan varten vaurioituneet alueet, ja kuntoutus. Yleensä vähemmän vahinkoa on aivokudokseen, sitä vähemmän vamma tuloksia ja sitä paremmat mahdollisuudet onnistuneen elpymisen.

Aivohalvaus on yleisin hermoston-järjestelmään liittyviä syy fyysisen vamman. Ihmisiä, jotka selviävät aivohalvauksesta, puoli on vielä joitakin vamma 6 kk kuluttua aivohalvauksen.

Sinulla on suurin mahdollisuus takaisin kykysi ensimmäisten kuukausien aikana aivohalvauksen jälkeen. Palauttaminen joitakin kykyjä, kuten puhetta, tulee hitaasti, jos ollenkaan. Noin puolet kaikista ihmisistä, joilla on aivohalvaus on joitakin pitkäaikaisia ​​ongelmia puhumisen, ymmärrystä ja päätöksentekoon. Ne voivat myös olla käyttäytymisen muutoksiin, jotka vaikuttavat niiden suhteet perheen ja ystävien kanssa.

Aivohalvauksen jälkeen, sinä (tai hoitaja) voi myös huomata

Pitkäaikainen komplikaatioita aivohalvaus, kuten masennus ja keuhkokuume, voi kehittyä heti tai kuukausia tai vuosia aivohalvauksen jälkeen.

Jotkut pitkän aikavälin ongelmia voidaan ehkäistä kunnon kodin hoito ja lääketieteellistä seurantaa. Lisätietoja, katso Home hoito.

Muutokset nopeus toiminta; Muutoksia tuomion Muutoksia tunteita; Muutokset käsitys (kykyä arvioida etäisyyttä, koko, sijainti, nopeus liikkuvuus, muoto, ja kuinka osat liittyvät koko); Muistin ongelmat; Ongelmia unohtamatta kärsivän puolella kehoa.