tamoksifeenia rintasyövän hoitoon ja ehkäisyyn

Tamoksifeeni on lääke, joka estää naishormoni estrogeenin kehossa. Yli 30 vuoden ajan lääkärit ovat määränneet sitä rintasyövän vastaisia ​​kasvaimia, jotka riippuvat estrogeeni kasvaa.

: Kun Rintasyöpä voi levitä

Tutkijat eivät ole varmoja siitä, miten lääke toimii. Mutta he eivät tiedä, että jotkut rintasyöpä solut ovat herkkiä estrogeenin. He tarvitsevat sitä kasvaa ja levitä. Jotta polttoaineen kasvun, estrogeeni on liitettävä itsensä niille rintasyövän soluja.

Lääkärit ajattelevat, että tamoksifeeni estää estrogeenin kiinnittymisen solun. Ei estrogeeni tarkoittaa, ettei kasvua tämäntyyppisille rintasyövän soluja.

On olemassa erilaisia ​​syitä, kuten

Vuonna tavanomaista korkeampi annoksina tamoksifeeni voi jopa tappaa rintasyövän soluja, jotka eivät riipu estrogeenia.

Naiset, joilla ei ole ollut rintasyöpä voi tamoksifeenin kuin tapa suojella heitä saamasta tautia. Tämä lääke vähentää riskiä rintasyövän kahdella tavalla

Tamoxifen myös pitää terveitä rintojen solujen kasvussa ja kertomalla. Tällä tavoin se myös vähentää solujen määrän, jotka voivat olla syöpää.

Eräässä tutkimuksessa yli 13000 naisia ​​on suuri riski sairastua rintasyöpään, tiedemiehet havaitsivat, että naiset ottivat tamoksifeeni 5 vuoden ajan ollut vähemmän rintasyöpiä kuin naisilla, jotka ottivat lumelääkettä. Uudemmat tutkimukset viittaavat siihen, että kun lääkkeen 10 vuotta alentaa riskiä entisestään.

Toinen tutkimus National Cancer Institute löydetty noin 50%: n vähennys rintasyövistä naisilla on suuri riski, joka otti tamoksifeenia. Tutkimuksessa havaittiin myös toinen plus lääkkeelle – se vähensi mahdollisuus murtumia lonkassa, ranne, ja selkärangan luun harvennus kunnossa osteoporoosi.