tegaserodia

Terapeuttinen luokka: Ruoansulatuskanavan Agent

Käyttää tegaserodia

Farmakologiset Luokka: serotoniinireseptoriagonistin, 5-HT4

tegaserodia on käytettävissä vain käytettäväksi hätätilanteissa.

tegaserodia vedettiin pois Yhdysvaltojen markkinoilta 30. maaliskuuta 2007 johtuen suurempi mahdollisuus sydänkohtaus, aivohalvaus, ja paheneva rintakipu, joka voi tulla sydänkohtaus hoidetuilla potilailla tegaserodia lumelääkkeeseen verrattuna (sokeri pillereitä). 27. heinäkuuta 2007 tegaserodia oli saatavilla alle rajoitettu pääsy ohjelma nimeltä hoitoon IND, mutta vuodesta 02 huhtikuu 2008, tegaserodia ei ole enää käytettävissä hoitoa IND, ja on vain käytettävissä hätätilanteissa. Lisätietoja ja nähdä, jos saada hoidon tegaserodia hätätilanteita varten, sinun tulee neuvotella lääkärin. Lääkäri ottaa sitten yhteyttä FDA: n Division lääkevalvontalaitos Tietoja hätä IND prosessia druginfo@fda.hhs.gov.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä tegaserodin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio tegaserodia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tegaserodia on tehty vain aikuisilla potilailla eikä erityisiä tietoja verrataan käyttöä tegaserodin lapsilla ja nuorilla alle 18 käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole erityisesti tutkittu vanhukset. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön tegaserodia vanhemmilla potilailla, joilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä hoitoon ärtyvän suolen oireyhtymä.

Ennen tegaserodia

tegaserodia ei ole hyväksytty potilaille 55-vuotiaita tai vanhempia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön tegaserodin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Annos tegaserodin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tegaserodin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tegaserodin, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisten viikkojen että otat tegaserodia.

On tärkeää tarkistaa lääkäriltä tai apteekista, jos käytät tai aiot käyttää mitään reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä ottaen tegaserodia.

Älä käytä tegaserodia jos tupakointi.

On erittäin tärkeää kertoa terveydenhuollon ammattilainen välittömästi, jos tulet raskaaksi.

Sinun pitäisi kuulla lääkäriltä, ​​jos sinulla on vaikeaa ripulia, tai jos ripuli liittyy vakavia kouristelua, vatsakipu, tai huimausta. Myöskin olisi luettava terveydenhuollon ammattilainen, jos koet uusia tai pahenemista vatsakipu.

Älä ota tätä lääkettä, jos sinulla on ripuli nyt tai ripuli usein.

Oikea käyttö tegaserodin

tegaserodia voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta. Varmista, että tiedät miten reagoit tegaserodia ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen tegaserodia

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ärtyvän suolen oireyhtymä disyklomiinia, Bentyl, Amitiza, Hyoskyamiini, Metamucil, Levsin, Librax, psyllium, Donnatal, lubiprostone, alosetroni, chlordiazepoxide / klidiniumbromidi

Ummetus, krooninen laktuloosi, Linzess, Amitiza, Movantik, Relistorin, Moviprep, GoLYTELY, Generlac, linaclotide, lubiprostone, naloxegol

tegaserodia Side Effects

tegaserodia

 tai mennä liittyä tegaserodia tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.