teini alkoholin ja huumeiden väärinkäyttöä-kun nähdä terveydenhuollon ammattilainen

Jos epäilet, että teini käyttää alkoholia tai huumeita, kerätä kaikki tiedot voit ennen teini on terveydenhuollon ammattilainen. Tämä auttaa varmistamaan, tarkka diagnoosi.

Professional neuvonta riippuvuus, joko yksin tai ryhmässä, voidaan suorittaa eri

Jos terveydenhuollon ammattilainen mielestä teini voi olla päihdeongelma, hän kysyy lapsesi terveystietojen ja tekee fyysinen tentti. Hän kysyy kysymyksiä teini suhtautuminen päihteidenkäytön, historian käytöstä, ja mahdolliset vaikutukset huumeiden käyttöä. Terveydenhuollon ammattilainen haluaa puhua teidän teini yksityisesti.

Virtsa, verta, tai hiusten huumeiden analyysi (toksikologia testaus) tai veren alkoholi testi ei yleensä tehdä diagnosoida väärinkäytön ongelmiin. Terveydenhuollon ammattilaiset tyypillisesti ei tee näitä testejä ilman teini suostumusta. Vanhempien suostumus ei riitä, ellei ole lääketieteellistä tai oikeudellista syytä testaukseen.

Terveydenhuollon ammattilainen voi yrittää selvittää, jos teini on tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö (ADHD), suorittaa, masennus, pitkäaikainen masennus (dysthymic häiriö), ahdistus, tai post-traumaattinen stressihäiriö. Nämä terveysongelmia ovat yleisiä teini jotka käyttävät väärin aineita. Lapsesi lääkäri haluaa hoitaa nämä ongelmat ja päihteiden.

Lääkäri voi kirjoittaa lähetteen ammattilainen, jolla on kokemusta teini alkoholin ja huumeiden ongelmia.

Lääkärit (kuten perhelääkäri, yleislääkäri, lastenlääkäri tai psykiatri); Lääkäri avustaja; Sairaanhoitaja lääkärin.

Ihannetapauksessa kun lapsi on alakoulussa, lääkäri alkaa kysellä lapsen suhtautumista alkoholin, tupakan ja huumeiden. Lapsen kasvaessa, lääkäri jatkaa keskustella tästä asiasta aikana sairaalakäynneillä. Tuki- varhaisessa iässä on hyvin tärkeä. Tämä johtuu varhainen päihteiden käyttö lisää mahdollisuutta, että lapsesi tulee riippuvaiseksi alkoholista tai muita riskikäyttäytymistä.

Psykiatri; Psykologi; Sosiaalityöntekijä; Lisensoitu mielenterveyden neuvonantaja.

Terveydenhuollon ammattilainen, joka epäilee, että sinä tai joku muu perheenjäsen on päihdeongelma keskustelee hoitoa. Saada hoitoa aikaisin itse (tai muu perheenjäsen) vähentää lapsen riskiä ottaa päihdeongelma. Myös lapsi on todennäköisempää saada hoitoa aikaisin, jos hän ei kehittää päihdeongelma.