teini masennus: syyt, oireet, perinnöllisyys, ja hoidot

masennus Trends

Mietitkö koskaan onko ärtyvän tai onneton nuori saattaisi kokea teini masennusta? Tietenkin suurin teini tuntuu onneton ajoittain. Ja kun lisäät hormoni tuhoa moniin muihin muutoksia tapahtuu teini elämää, se on helppo ymmärtää, miksi heidän tunnelmia vauhdissa kuin heiluri. Silti tulokset osoittavat, että yksi jokaisesta kahdeksasta nuorilla on teini masennus. Mutta masennus voidaan hoitaa sekä vakavat ongelmat, jotka tulevat sen kanssa. Joten jos teini onnettomuutta kestää yli kaksi viikkoa ja hän näyttää muita oireita masennus, se voi olla aika hakea apua terveydenhuollon ammattilainen.

On olemassa useita syitä, miksi teini voi tulla masentunut. Esimerkiksi nuoret voivat kehittää tunteita arvottomuuden ja riittämättömyyden heidän laadut. Koulumenestys, sosiaalinen status vertaisten, seksuaalisen suuntautumisen tai perhe-elämän voi kullakin olla suuri vaikutus siihen, miten teini tuntuu. Joskus teini masennus voi johtua ympäristön stressistä. Mutta syy mikä tahansa, kun ystävien tai perheen – tai asioita, että teini yleensä nauttii – eivät auta parantamaan hänen surua tai eristyneisyyden tunnetta, siellä on hyvä mahdollisuus, että hänellä on teini masennus.

Usein lasten kanssa teini masennus on huomattava muutos niiden ajattelua ja käyttäytymistä. Heillä ei ehkä ole mitään motivaatiota ja jopa tulla peruutettu, sulkemassa makuuhuoneen oven koulun jälkeen ja pysyä omassa huoneessaan tuntikausia.

Kids teini masennus voi nukkua liikaa, on ruokailutottumusten muutokset, ja saattaa jopa esiintyä rikollista käyttäytymistä, kuten DUI tai shoplifting. Täältä lisää masennusta nuorilla, vaikka ne ehkä pysty näyttämään kaikkia merkkejä

Saat syvällistä tietoa, katso n masennusoireita.

Korean uusi email sarja diagnosoimiseksi, hoitamiseksi ja elävät humalahakuisen syömishäiriö