terbutaliini (ihon alle) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alla (yleensä osaksi hartiaseudun).

Tämä lääke voidaan joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa tai klinikalla. Jos lääkkeen käyttämisen kotona, lääkäri opettaa sinulle tai joku, joka välittää, miten valmistautua ja pistää lääkettä. Varmista, että ymmärrät kuinka lääkettä valmistetaan ja pistetään.

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Jos käytät tätä lääkettä astman, käytä toista lääkettä, joka toimii nopeammin astmakohtauksen, joka on jo alkanut. Jos sinulla ei ole muuta lääkettä käyttää akuutin tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

varastointi

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä avaamattomia pulloja tämän lääkkeen huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Avoin injektiopulloa lääkettä on käytettävä heti.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.