terkonatso- (emättimen reitti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Jos haluat käyttää emätin kerma

Jos haluat käyttää emätin peräpuikko

Vältä yllään pillifarkut, nylon alusvaatteet, sukkahousut ja märkä uimapuvut, jotka voivat aiheuttaa hiiva infektio. Sen sijaan, kuluminen väljempi housut tai hameet, kuiva ja puhdas puuvilla alusvaatteet ja sukat välttää tämän ongelman.

Tämä lääke voi vuotaa ulos emättimen päivän aikana. Voit käyttää terveys pad suojaamaan vaatteita, mutta älä käytä tamponia. Pidä lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon, vaikka oireet parantaa muutaman ensimmäisen annoksen. Älä lopeta lääkkeen käyttöä, jos kuukautiset alkaa hoidon aikana aikaa. Käytä kuukautissuojia sijaan tamponeja.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.