testejä diagnosoida astma ja tunnistaa aiheuttajia

On joitakin keskeisiä astma testejä lääkäri käyttää diagnosoinnissa astma. Jotkut astma testit, kuten keuhko- (tai keuhkojen)-arvot, mitataan keuhkojen toimintaa. Muita astma testit voivat auttaa määrittämään, jos olet allerginen tiettyihin elintarvikkeisiin, siitepöly, tai muita hiukkasia. Verikokeet antavat kuvan yleistä terveydentilaa, erityisiä testejä myös tason mittaamiseksi immunoglobuliini E (IgE), joka on keskeinen aine, joka on julkaissut allergisen reaktion aikana. Vaikka jokainen tekee IgE, ihmiset, joilla on allergioita tehdä suurempia määriä tätä suojaavaa proteiinia.

Vuodesta viikonloppuna soturit supertähtiä, kaikenlaisia ​​urheilijoiden kokemukset liikunnan aiheuttama astma. Niihin kuuluvat maailmanluokan kilpailijoiden kuten NFL tähti Jerome “Linja” Bettis ja kuusinkertainen olympiavoittaja uimari Amy Van Dyken; Mutta mikä on käyttää aiheuttama astma, miksi se tapahtuu, ja miten sitä voidaan hallita; kuullut asiantuntijat selvittää vastauksia näihin kysymyksiin, sekä vinkkejä oireiden hallinnassa liikunnan aiheuttama astma – olitpa rento urheilija tai s …

Keuhkojen toiminta testit ovat astma testit, arvioida keuhkojen toimintaa. Kaksi yleisintä keuhkojen toimintaa testejä käytetään diagnosoida astma ovat spirometria ja metakoliiniärsytykselle testejä.

Spirometria on yksinkertainen hengitys testi, joka mittaa, kuinka paljon ja kuinka nopeasti voit puhaltaa ilmaa ulos keuhkoista. Sitä käytetään usein määrän määrittämiseksi hengitysteiden tukkeutuminen olet. Metakoliiniärsytykselle Testi voidaan suorittaa, jos oireet ja seulonta spirometrian ei selvästi tai vakuuttavasti laatia diagnoosin astma. Lääkäri tietää mikä testi sopii parhaiten tilanteeseen.

Vaikka keuhkojen röntgenkuvauksessa ei ole astmaa testi, sitä voidaan käyttää varmistamaan, mitään muuta on aiheuttanut astman oireita. X-ray on kuva elin, joka on luotu käyttämällä pieniä annoksia säteilyä nähdä sisäisesti. X-säteet voidaan diagnosoida erilaisia ​​ehtoja, keuhkoputkentulehdus on murtunut luu. Lääkäri voi suorittaa X-ray tentti teitä jotta nähdään rakenteiden sisällä rintaa, mukaan lukien sydän, keuhkot, ja luut. Katselemalla keuhkoja, lääkäri voi nähdä, jos astma on todennäköisesti aiheuttaa oireita.

Refluksitauti, jota yleisesti kutsutaan GERD, on toinen tila, joka voi pahentua astmaa. Jos lääkäri epäilee tätä ongelmaa, hän voi suositella erityisiä testejä etsiä sitä.

Yksityiskohtaisempia tietoja, katso: n artikkeli Närästys ja astma.

Ota Astma arviointi saada henkilökohtaisen toimintasuunnitelman

da; Yö